Vuletićev kontranapad, prijava protiv Zvezde i Terzića: ''Realnost nije briga na koju se obaziremo"

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.08.2020.
12:28
Izvor: Sportske.net

Očekivana reakcija iz Humske.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Povezane vesti

Tri dana pošto je komesar za takmičenje Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije Aleksandar Pivić dostavio Disciplinskoj komisiji FSS disciplinsku prijavu protiv FK Partizan zbog, kako se navodi, vređanja FK Crvena zvezda, stigla je reakcija iz Partizana.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić otkrio je danas na Tviteru da će crno-beli u toku dana predati disciplinsku prijavu Disciplinskoj komisiji FSS protiv Crvene zvezde i njegov generalnog direktora Zvezdana Terzića, a sve uz slogan:

''Realnost nije briga na koju se obaziremo''.

On je priložio i tekst prijave koju možete da vidite u prilogu.

Podsetimo, sve je počelo od reakcije Crvene zvezde na dosuđeni penal za Partizan u Kruševcu, posle čega je Vuletić takođe reagovao svojim saopštenjem, a onda je usledila i prva prijava.

Danas smo videli i drugu, da li i poslednju u ovom najnovijem nadmudrivanju?
-
Baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

32 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 14.08.2020
11:41

Nisam siguran da negde drugde u svetu osim u Srbiji covek takvih moralnih kvaliteta moze da radi kao profesor na Fakultetu.

avatar
Marko Kralj
Tuesday, 11.08.2020
23:30

Koliko iritantan lik.. Strasno

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 11.08.2020
17:43

Не, ова тужба није правоснажна јер није цитирао Његоша.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 12.08.2020
00:54

Tuzba pravosnazna? Boze svasta.

avatar
magister
Tuesday, 11.08.2020
14:34

Ne volim pompezne izjave i tvitove profesora Vuletića, ali u ovoj prijavi nema te pompeznosti, ona je pravnički jasno napisana, bez uobičajenih ukrasa (dobro, malo na samom kraju), uz jednu grešćicu na samom kraju, da je rad da po potrebi navode i dokazuje *u toku sprovedenog postupka*, što je gramatički neispravno je sadrži pridev koji bliže definiše status postupka, određujući da je on - sproveden, samim tim da je - završen. Zato je, profesore, ovde bilo potrebno reći sve isto samo bez tog prideva, spremni ste da argumentujete i objašnjavate - u toku postupka.

Što se tiče diskusije koju su ovde pojedinci razvili, prosto je neverovatan taj virus manipulisanja koji je On preneo na sve svoje pristalice, pa tako lako izvrću stvari.

Na primer *Dorotej* se u u svom komentaru sablažnjava pred... čim? Pred činjenicom da neko komentariše suđenje i time vrši pritisak i da će to dovesti do još više sudijskih grešaka, a da je normalno da sudije greše, jer nisu roboti*... - otprilike, parafraza. Ono što je tu neverovatno je da on, svoj, inače logičan i relativno prihvatljiv komentar, stavlja na teret - Partizana. Kao da je Partizan *saopštenjem* učinio sve to što on smatra negativnim, a ne Crvena Zvezda!? Kad mu zatim Mr. Revolt ukaže na to, čudeći se i navodeći ko je u stvari pisao saopštenje, javlja se drugi komentator komentara, koji potpuno prenebregava šta je tema i počinje da se bavi time, da li je *saopštenje* ispravno, usput kaže kako je *logično da se žalimo kad vi kradete od prvog kola*. Gde se to Mr. Dorotej uklapa u Vaš komentar, koji je inicijacija daljih komentara?

To je mali primer, koji će pročitati par ljudi ovde, ali strašno je što Onaj na taj način oblikuje svest javnog mnjenja... da ne komentarišem šta sve time radi...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 12.08.2020
00:56

Verovatno je hteo da napise ''sprovodjenja postupka''.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 15.08.2020
12:26
avatar
magister
Thursday, 13.08.2020
22:06

Plusirao, verovatno si u pravu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 11.08.2020
13:57

Aleksandar Pivić komesar za SL je bivši generalni sekretar OFK Beograda i čovek koji na internetu zastupa i podržava stavove generalnog direktora zvezde Zvezdana Terzića koji već u Sudijskoj komisiji postavio svog rođaka da delegira sudije iz njegovog rodnog sela i osvedočene zvezdine navijače za fudbalske sudije na utakmicama Partizana i zvezde, a u Komisiju za VAR istog tog rođaka i svog sina. Da li nakon ovih činjenica treba dalje diskutovati i dokazivati bilo kakvu (ne)regularnost zvezde u SL? Apsolutno ne, ali podsetiću sve da su svi klubovi iz SL bili protiv predloga Partizana za VAR i strane sudije još iz 2017. godine, da je Partizan kažnjen oduzimanjem bodova zbog saopštenja u kojem je komentarisao suđenje, a vojvodina i zvezda sada nisu i još pokušavaju da izmisle saopštenje Partizana kako bi mu oduzeli bodove pored ona 3 koja su mu ukradli u Novom Pazaru. Zvezdine lopovluka protiv novog pazara, radničkog i mačve niko ne želi ni da komentariše jer Partizan igra ligu protiv zvezde i još 18 njenih filijala. Liga je dostigla neregularnost level zvezda.

avatar
Dorotej
Tuesday, 11.08.2020
12:44

Ovo sve postaje kolektivno ludilo. Ponašanje uprave Partizana je krajnje destruktivno. Sudije su izložene neviđenom pritisku. Zato će biti sve više sudijskih grešaka. Nisu ni oni roboti. I u najačim ligama se dešavaju sudijske greške. Uprava Partizana hoće na silu da osvoji ovo prvenstvo. Svojim ponašanjem iritira sve druge, ne samo Zvezdu. Lepo kaže narod, ko seje vetar, žanje buru.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 11.08.2020
12:49

Jesi li ti normalan? Vi ste napisali saopstenje vec posle prvog kola, a ti optuzujes Partizan! Jedino ako nisi na platnom spisku, to je vec drugo nesto, uplaticu ti i ja koji prilog samo da ne lupetas vise i ne brukas se ovako.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 11.08.2020
14:47

Za njegovo dobro, nadam se da pise po zadatku jer ovo ni pas sa maslom ne bi progutao Haha

avatar
Sanchez Bakero
Tuesday, 11.08.2020
14:08

Dobro si mu rekao. Zna se gde je "centralna kuhinja" uvek bila i biće. I u fudbalu i u košarci.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 11.08.2020
13:15

Dobro je, Milose, nije bas da sam od tebe ocekivao da napises nesto pametno...

avatar
MilošPB
Tuesday, 11.08.2020
13:07

Pa, normalno i logično je da se žalimo od prvog kola kad vi kradete od prvog kola. Ali logika i realnost su davno napustili vas.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 11.08.2020
12:59

Da sumiramo?
Posle prvog kola, Zvezda pise saopstenje i okrivljuje Partizan. Partizan na to saopstenje daje odgovor u vidu odbran.
Niko od medija ne sme da kaze pravu istinu. Ko je prvi napisao saopstenje, koje posle prvog kola krenuo sa istim, vec se sve to izjednacava u vidu nekog "rata".
Partizan zbog svog saopstenja, koje je usledilo posle Zvezdinog dobija tuzbu.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 11.08.2020
12:38

Neko da se nadmudruje sa njim? Hahaha I opet covek pise u svoje ime, a ostali iz uprave (iako profesor insistira na tome da nije clan uprave) nisu stali iza ovoga?! Da neko prica o tome da mi treba da budemo kaznjeni, a ama bas nista nismo uradili, da niko cak ni ne spominje kaznu za zvezdu, a ona se odmah zalila (znamo da nije u pravu), to se granici sa naucnom fantastikom, to je besprizorno. Nema veze, komsije, batina ima dva kraja.

avatar
Dorotej
Tuesday, 11.08.2020
13:04

Kad vidim ovog tipa na slici, navale me negativne emocije. Ko to zna da Zvezda nije u pravu? Baš zato što batina ima dva kraja, videće se kako ćete proći. Živi bili pa videli.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 11.08.2020
14:48

Samo kad ste vi uravnotezeni, ljubi vas majka tako prizemne, moj Deki 🤣

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 11.08.2020
14:09

Rekose 'svetski prvaci u cmizdrenju' Fk Partizai Kolektivni plač!E moj revolte gubis kompas :)

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 11.08.2020
13:18

Kako cemo proci? Kad nas do sada niste slomili, a niste ni blizu toga, necete ni od sada. Opet cete vi da stavljate brojeve da se udeli pomoc na dresove, opet da berete pecurke kod auta i korner-zastavice i od toga posle (da) pravite lepe prirodne samp(inj)one, opet da sedite u mraku i cmizdrite.