Izvor: RTS, 02.Sep.2021, 12:54

Volters se priključio Crvenoj zvezdi

Američki košarkaš Nejt Volters doputovao je u Beograd i nakon lekarskih pregleda odmah će se priključiti prvom timu Crvene zvezde. Iskusni plejmejker je tokom avgusta potpisao jednogodišnji ugovor sa crveno-belima i tako se vratio u klub sa kojim je u sezoni 2016/2017 osvojio triplu krunu.
Volters je do sada igrao za ekipe Makabija, Žalgirisa i Uniksa sa kojim je prošle sezone igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u finalu Evrokupa.

Po dolasku u Beograd, Nejt je u kraćem intervjuu govorio o svojim razlozima povratka u Beograd i Crvenu zvezdu.
"Zaista sam uživao kada sam prvi put bio ovde. Poznajem puno saigrača iz tog perioda kao i Erona Vajta sa kojim sam igrao u Litvaniji. Trener se vratio, okruženje mi je poznato i lepo je vratiti se negde gde si bio. Odluka da se vratim je bila laka", rekao je Volters.
Istakao je da Zvezdu očekuje naporna sezona.
"Takmičenje u ABA ligi je jako i svaka utakmica će biti teška. U Evroligi imamo težak raspored, to će biti izazov. Imamo dobar tim i dosta igrača koji se poznaju. Nadam se da će nam to pomoći da dobro startujemo", rekao je.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Želeo sam da se vratim u Crvenu zvezdu

Izvor: Danas, 02.Sep.2021

Prema ranije postignutom dogovoru Nejt Volters priključio se u sredu saigračima u Crvenoj zvezdi. Amerikancu će ovo biti drugi boravak na Malom Kalemegdanu; dobrano kašnjenje na pripreme trebalo bi da barem delimično bude apsorbovano činjenicom da brojne saigrače poznaje iz prethodnog mandata.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.