Vilotić i Mrđa u polufinalu Kupa Švajcarske

Izvor: Press, 28.Feb.2013, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilotić i Mrđa u polufinalu Kupa Švajcarske

 
Srpski internacionalci Milan Vilotić i Dragan Mrđa plasirali su se sa Grashopersom, odnosno Sionom u polufinale fudbalskog Kupa Švajcarske.
 Vilotić je uspešno komandovao odbranom „skakavaca“ u meču sa liderom druge lige, ekipom Araua, u pobedi od 4:1.

Grashopers je ipak došao do prednosti u 16. minutu preko Felčera, a prednost je u 65. anulirao Jonita.
Grashopers se brzo pribrao i zahvaljujući preciznim udarcima Felčera u 84. i Zubera u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 89. minutu bio je na korak od polufinala. Kod drugog gola asistent je bio bivši štoper Crvene zvezde.

Ekipa Milana Vilotića konačan rezultat je postavila u 90. minutu golom Ngamukola, na asistenciju najboljeg igrača utakmice, fudbalera iz Venecuele Franka Felčera.
Što se Dragana Mrđe tiče, on nije igrao u pobedi Siona od 2:0 nad Lozanom, a kapiten Đenaro Gatuzo izvrsno je vodio ekipu do trijumfa. Sion je u 28. minutu pogotkom Vančaka došao do prednosti, a konačan rezultat postavio je N’Đeng u 93. minutu iz jedanaesterca.
Grashopers će u polufinalu igrati protiv Bazela, dok će Sion odmeriti snage sa Cirihom. „Skakavci“ iz Ciriha 3. marta igraju u gostima prvenstveni meč protiv Lozane, dok Sion dan ranije gostuje upravo Cirihu, s kojim će se sastati u polufinalu Kupa.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.