Vijeira nije završio trening, ali nema mesta panici

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2016, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijeira nije završio trening, ali nema mesta panici

Portugalac samo lakše povređen

Pripreme Crvene zvezde na Kipru ulaze u sam finiš, treninzi su sve jači, pa u žaru borbe dolazi i do povreda. Na sreću, crveno-belih, samo lakših za sada. Tako je Ugo Vijeira na današnjem treningu dobio nezgodan udarac zbog kojeg je ranije morao da napusti teren, ali ne radi se o težoj povredi.

Da podsetimo, nakon kraće pauze zbog uganuća zgloba danas se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << redovnim obavezama vratio Marko Petković.

Naredna provera za beogradski tim bila je planirana za četvrtak, međutim, odmeravanje snaga sa Sibirom otkazano je, tako da će lider Superlige odigrati jednu utakmicu manje nego što je isprva planirano.

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.