Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2017, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆA SE ZVEZDA: Le Talek za 2:1 i nadu crveno-belih da mogu do preokreta (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde smanjili su na 2:1 protiv Vojvodine u Novom Sadu.
Tokom poluvremena je Ričmond Boaći rekao Džonu Ruizu da je vreme da preokrene Zvezda, a nadu u takav ishod daje i pogodak koji je delo Damijana Le Taleka.
Francuz je u 51. minutu ispratio dobar centaršut Plavšića, i sa peterca prepolovio prednost domaćeg tima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
 
(Youtube/Soccer life)
 
The post VRAĆA SE ZVEZDA: Le Talek za 2:1 i nadu crveno-belih da mogu do preokreta (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAFAL CRVENO-BELIH IZ BEOGRADA: Boaći pogodio, Zvezda preokrenula, 2:3 u Novom Sadu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2017

Crvena zvezda je, pre nego što je sat na utakmici otkucao deseti minut, gubila sa 2:0, a u 70. minutu rezultat je bio 3:2 za Beograđane! . Nakon što je Le Talek smanjio na 2:1, Rićmond Boaći je u 61. minutu pogodio za 2:2.. .  . (Youtube/MAX Football). Devet minuta kasnije, autogol Puškarića...

Nastavak na HotSport.rs...

Francuz otkrio tajnu iz svlačionice koja je prethodila PREOKRETU u Novom Sadu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2017, 12:43

Damijen le Talek pokrenuo crveno-bele u derbiju protiv Vojvodine...Fudbaler Crvene zvezde Damijen le Talek rekao je da je njegova ekipa pokazala pobednički mentalitet u preokretu protiv Vojvodine...Delije jasno i glasno poručile šta misle o Božoviću (VIDEO)..Radio reporter Marke bio je na ivici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.