ZVEZDA NOKAUTIRANA: Voša za četiri minuta šokirala Beograđane! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Mar.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA NOKAUTIRANA: Voša za četiri minuta šokirala Beograđane! (VIDEO)

Derbi Superlige u Novom Sadu između Vojvodine i Crvene zvezde počeo je kako su "lale" mogle samo da sanjaju.

Sa dva gola u u prvih deset minuta Novosađani su poptuno šokirali Beograđane koji su delovali poptuno zbunjeno na početku utakmice koja se igra na teškom i raskvašenom terenu.

Manojlovića je već u petom minutu matirao Meleg posle prve akcije domaćeg tima na utakmici.

Kapiten Voše je ispratio centaršut sa desne strane, utrča pred gol i rutinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << poslao loptu u mrežu, za veliko slavlje navijača novosadskog kluba.

U 9. minutu već je bilo 2:0!

Strelac je bio Puškarić na koga su potpuno zaboravili defanzivci Zvezde u petercu, a ovaj, nabačenu loptu iz kornera, sproveo u mrežu, za potpuni šok beogradskih crveno-belih.

Pogledajte golove kojima je Vojvodina stekla prednost na početku utakmice.





(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakav početak derbija - Voša VEĆ vodi 2:0! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2017

Ljubitelji fudbala nisu mogli da požele bolji početak derbi susreta 25. kola. Novosadska Vojvodina stigla do dva gola prednosti za 9 minuta igre...Fudbaleri novosadske Vojvodine otvorili su derbi susret sa Crvenom zvezdom na najbolji mogući način, sa dva gola već u prvih deset minuta!..Najpre je...

Nastavak na Sportske.net...

VRAĆA SE ZVEZDA: Le Talek za 2:1 i nadu crveno-belih da mogu do preokreta (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2017

Fudbaleri Crvene zvezde smanjili su na 2:1 protiv Vojvodine u Novom Sadu.. Tokom poluvremena je Ričmond Boaći rekao Džonu Ruizu da je vreme da preokrene Zvezda, a nadu u takav ishod daje i pogodak koji je delo Damijana Le Taleka.. Francuz je u 51. minutu ispratio dobar centaršut Plavšića, i sa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.