Kakav početak derbija - Voša VEĆ vodi 2:0! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2017, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav početak derbija - Voša VEĆ vodi 2:0! (video)

Ljubitelji fudbala nisu mogli da požele bolji početak derbi susreta 25. kola. Novosadska Vojvodina stigla do dva gola prednosti za 9 minuta igre.

Fudbaleri novosadske Vojvodine otvorili su derbi susret sa Crvenom zvezdom na najbolji mogući način, sa dva gola već u prvih deset minuta!

Najpre je greška na sredini terena omogućila Dejanu Melegu da započne akciju koju je potom završio golom, da bi posle kornera u 9. minutu Darko Puškarić bio najbolje postavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u kaznenom prostoru i smestio loptu u mrežu Filipa Manojlovića.

Ostaje da se vidi na koji način će odgovoriti Crvena zvezda, ali nema sumnje da domaći nisu mogli da požele bolji početak utakmice.




Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludilo na 'Karađorđu' - Zvezda gubila 2:0 pa okrenula za poluvreme! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2017

Fudbaleri Crvene zvezde sačuvali su Miodraga Božovića na klupi pošto su u Novom Sadu napravili čudesan preokret i nakon dva gola zaostatka uspeli da savladaju Vojvodinu...Aktuelni šampion Srbije suočio se u sredu sa drugim porazom u sezoni, ali je uspeo da nadoknadi dva gola zaostatka i da na...

Nastavak na Sportske.net...

Le Talek rešio dilemu: Gol je moj!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2017

„To nije toliko bitno, super se sada osećamo“, poručio Francuz..Plavšić ili Le Talek. Dugo je vladala neduomica, ali je prvi gol za Crvenu zvezdu postigao Francuz. Očajan u prvom poluvremenu iskusni vezista je u nastavku bio pokretač šampiona...„Na terenu je bilo teško prvih deset minuta,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.