(VIDEO) ČAČANI PLATILI CEH: Crvena zvezda pobedila Borac i prišla Partizanu na dva boda

Izvor: Kurir, 09.Apr.2015, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ČAČANI PLATILI CEH: Crvena zvezda pobedila Borac i prišla Partizanu na dva boda

Beogradski i čačanski crveno-beli igraju prvenstvenu utakmicu na stadionu Rajko Mitić

Fudbaleri Crvene zvezde i Borca iz Čačka sastaju se u meču 22. kola Superlige.

Meč uživo možete pratiti OVDE.

Zbog Uskrsa, prvenstveni mečevi se ne igraju za vikend, već danas i u ponedeljak.

Beogradski crveno-beli su u prošlom kolu poraženi u Novom Pazaru (1:2), >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << posle čega im je lider Superlige Partizan ponovo pobegao četiri boda na vrhu tabele. Zato Zvezda ima imperativ pobede u današnjoj utakmici, a špekuliše se čak da se treneru Nenadu Lalatoviću drma pozicija na klupi i da će, u slučaju još jednog kiksa, dobiti otkaz.

S druge strane, Čačani su rasterećeni iako su samo bod iznad mesta koje vodi u baraž, odnosno dva iznad opasne zone, ali sigurno ne računaju na bodove spasa na gostovanju Crvenoj zvezdi. Borac je u prethodna dva kola doživeo dva poraza, na Karaburmi i kod kuće od Mladosti (po 0:1).

Zvezda je dobila njihovih poslednjih pet duela, tri u prvenstvu i dva u Kupu, i to bez primljenog gola.

Lalatović za ovaj meč ne računa na Aleksandra Kataija, zbog žutih kartona. Zato se u sastavu našao Miloš Bosančić, koga već duže nije bilo među starterima. Nema ni Darka Lazića, čak ni na klupi, a na štoperskoj poziciji nalazi se Vukašin Jovanović. Među rezervama je Marko Petković, koji se oporavio od teške povrede.

SASTAVI

CRVENA ZVEZDA: Rajković – Cvetković, Pavićević, Jovanović, Anđelković – Kovačević – Lazović, Stojanović (od 75. Avramovski), Bosančić – Parker (od 70. Orlandić), Jović (od 57. Gavrić).

BORAC: Bajić – Boranijašević, Gojković (od 67. Miletić), Maslać, Živković – Jovančić, Božić – Zec, Krunić, Mašović (od 58. Milojević) – Đerić Od 71. Nešović).

TOK MEČA

86. minut - Samo 15-ak minuta pošto je ušao u igru Petar Orlandić se povredio i jedva izašao sa terena, a trener Lalatović više nema pravo na izmenu. Ipak, Orlandić se ubrzo vratio na teren.

80. minut - 3:1 - Strelac Rade Krunić. Lepa akcija gostiju, Milojević je uposlio Krunića, koji je prekinuo crnu seriju Borca bez gola.

77. minut - Parker je posle kornera sa leve strane šutirao glavom - u stativu.

64. minut - 3:0 za Zvezdu, strelac Darko Lazović iz penala. Maslać je oborio Parkera, sudija Anđelković dosudio najstrožu kaznu, Lazović je namestio loptu na belu tačku, pucao po sredini i pogodio za svoj šesti ovosezonski gol.

60. minut - Malo pošto je ušao u igri Gavrić se našao u prilici, ali je slabo šutirao, pa golman Bajić nije imao problema da ukroti njegov udarac.

56. minut - Prilika za Borac posle četvrtog kornera. Dva puta su gostujući igrači šutirali glavom, naročito je u dobroj poziciji bio Maslać na samo nekoliko metara od gola, ali su njihove udarce zaustavljali golman Rajković i Cvetković na gol-liniji.

50. minut - 2:0 za Zvezdu, drugi gol Jovića. Stojanović je proigrao Jovića, koji se maestralno varkom tela oslobodio svog čuvara Maslaća, i kada se našao "oči u oči" sa golmanom Bajićem, matirao ga.

48. minut - Parker je odložio loptu za Lazovića, koji je šutirao levom nogom sa desetak metara od gola iskosa sa desne strane, ali neprecizno.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Delije sa severne tribine su nastavak meča dočekali pesmom, dimnim bombama i razvijenim zastavama.

Kraj prvog poluvremena - Zvezda je posle vodećeg gola organizovala nekoliko opasnih napada, a onda je "umrtvila" igru, tako da nije bilo opasnosti po golmane skoro pola sata.

16. minut - Posle lepe akcije Zvezde Bosančić je pucao snažno sa 18 metara - preko gola.

15. minut - Opet korner za domaćina sa desne strane, opet ga je izveo Stojanović, ovaj put na glavu Pavićevića, ali iskusni štoper šalje loptu preko gola.

11. minut - 1:0 za Crvenu zvezdu, strelac Luka Jović. Posle trećeg  uzastopna kornera za Crvenu zvezdu, a ukupno četvrtog, koji je izveo Saša Stojanović, loptu je sa prve na drugu stativu prebacio Darko Lazović, a Luki Joviću nije bilo teško da je pošalje u mrežu.

8. minut - Mladi napadač crveno-belih Luka Jović tukao je iz daljine, ali pored gola.

6. minut - Velika prilika za Borac. Posle kornera sa desne strane Mašović je usamljen sa samo nekoliko metara glavom poslao loptu ka golu, ali je Zvezdin čuvar mreže Rajković intervenisao.

1. minut - Utakmica je počela.

Pre početak meča akteri su minutom ćutanja odali poslednju poštu nekadašnjem generalnom sekretaru Crvene zvezde Konstantinu Zečeviću.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Uskrs

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Crveno-beli se iskupljuju za kiks u Pazaru, Zvezda - Borac

Izvor: Blic, 09.Apr.2015

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Borca od 17 časova u 22. kolu Jelen Superlige, a utakmicu sa stadiona "Rajko Mitić" možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Srpski prvak je u prošlom kolu poražen na gostovanju Novom Pazaru, pa mu je lider Partizan opet odmakao pet bodova i puleni Nenada Lalatovića...

Nastavak na Blic...

JSL: Crvena zvezda - Borac (KRAJ) (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2015

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su čačanski Borac u okviru 22. kola JSL i primakli se "večitom rivalu" na 2 boda zaostatka uoči Uskrsa.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.