VESTI u Beleku: Darkova dobra volja, Uprava na potezu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VESTI" u Beleku: Darkova dobra volja, Uprava na potezu

Rečima da eventualno angažovanje još jednog bočnog igrača "zavisi od statusa Darka Lazovića", generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je, pred odlazak iz Beleka u ponedeljak, izazvao potres tamo gde se najmanje očekivalo. Ofanzivni vezista, koji je do ovih priprema bio kapiten ekipe, a kojem je ta uloga ponovo namenjena posle povrede povratnika Aleksandra Lukovića, našao se u nezavidnoj situaciji.

Sa jedne strane se našlo objašnjenje Terzića kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Crvena zvezda neće imati benefita od njegovog prelaska, osim u segmentu u kojem može da pomogne na terenu". Sa druge strane je činjenica da je Lazović pokazao u više navrata vernost klubu i u junu, kada mu ističe ugovor, biće šest godina od kada je došao na "Marakanu".

U tom periodu je preživeo mnoge dobre i loše trenutke, osvojio titulu prvaka i dva nacionalna kupa i istakao da se neće štedeti do poslednjeg trenutka boravka u crveno-belom dresu, a pre polaska u Đenovu, sa kojom je postigao dogovor. Gledajući na taj način, zahtevi da se odrekne dela finansijskih sredstava koja mu pripadaju po važećem ugovoru, u zamenu za status standardnog prvotimca do kraja sezone, mogu se podvesti i pod termine "ultimatum" ili "ucena".

Kako god, čini se da je dogovor na pomolu i da će jedan od najprepoznatljivijih članova crveno-bele porodice u ovoj deceniji pronaći zajednički jezik sa sadašnjom upravom. Naime, nezvanično, Lazović je pristao da poslednjih šest meseci predvodi saigrače bez ikakve nadoknade, u nameri da se odbrani titula. Nezvanično, pristao je da "zaboravi" na te plate, kao i da mu se dosadašnji dug, koji se nagomilao, isplati na rate.

Ali, da bi dogovor bio potvrđen, prvi deo duga bi trebalo da bude uplaćen što pre, pošto je dostigao cifru od čak pola miliona evra. Imajući u vidu sve okolnosti i uvek dostupnu mogućnost Lazoviću da kroz eventualnu arbitražu naplati sva dugovanja, jasno je da su sada ključevi ovog, bar zvanično, neočekivanog problema, u rukama Uprave, koja je sada na potezu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.