Izvor: HotSport.rs, 09.Feb.2015, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZNO: Crvena zvezda ucenjuje Lazovića?

Kako list Sport prenosi Crvena zvezda je dala ultimatum Darku Lazoviću da oprosti šest meseci duga ako želi da igra u prolećnom delu šampionata.

Naime, brzonogom vezisti u junu ističe ugovor sa crveno-belima i kao slobodan igrač pojačaće Đenovu. Čelnici Crvene zvezde ne žele da razigravaju „tuđeg“ igrača, te od Lazovića traže da oprosti šest meseci duga ako hoće da igra.
– Hoćemo dogovor u zajedničkom interesu, a očekujem da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igrač do kraja sezone ima status prvotimca. Neke stvari moraju da se definišu – rekao je Zvzedan Terzić za Sport.
Čini se da je ponašanje prema Darku Lazoviću skandalozno, jer je Čačanin član Crvene zvezde šest godina, ćutao je kada je klub odbio milionsku ponudu od Salcburga, nije želeo da tuži naš najtrofejniji tim kada je hteo Bazel da ga dovede, iako mu se duguje više od 500 hiljada evra.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdin ultimatum Lazoviću!

Izvor: Mondo, 09.Feb.2015

Čelnici Crvene zvezde traže od jednog od najboljih fudbalera ekipe da igra besplatno do kraja sezone...Foto: MN Press..Darko Lazović (24) nalazi se pred zaista nesvakidašnjim ultimatumom, javlja izveštač dnevnog lista "Sport" sa priprema Crvene zvezde u Turskoj...Generalni direktor Zvezdan Terzić...

Nastavak na Mondo...

Sezona već završena za Lukovića?

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2015, 22:45

Najzvučnije pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, momak koji je trebalo da ponese kapitensku traku u prolećnom delu sezone po svoj prilici neće imati priliku da zaigra za crveno-bele u nastavku šampionata.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.