Izvor: HotSport.rs, 10.Feb.2015, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERZIĆ: Igrači prvo drhte kad dođu na Marakanu, posle postaju kvarna roba

Ekipa Crvene zvezde i dalje muku muči sa potraživanjima bivših igrača kojima nisu isplaćene zarade.
Prema mišljenju direktora tima iz Ljutice Bogdana, Zvezdana Terzića, situacija sa igračima je vrlo jednostavna i kod njih preovladava – pohlepa.
Naime, Terzić je, govoreći o mogućnost da pojedini fudbaleri sačekaju sa svojim potraživanjima, istakao da bi su >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fudbaleri „kvarni“ i da bi bili spremni da obuku crveno-beli dres potpuno besplatno, samo zarad afirmacije, ali se vremenom situacija promeni.
– Mnogi su dobijali obećanja bez pokrića i mogu da ih razumem što zahtevaju isplatu. Sa druge strane mi nije jasno kako ne žele da se prisete prvih dana na Marakani. Da im je tada rečeno da će im Zvezda ostati dužna, prihvatili bi samo da se tu afirmišu. Igrači su kvarljiva roba. Pomisle da im pripadaju klub, stadion, grb, dres… Zaboravili su kako su drhtali od sreće kad su dolazili na Marakanu – istakao je Terzić, prenosi Sportski žurnal.
On je dodao da je Kotoku isplaćena suma od 240.000 evra:
– Asante Kotoku smo uplatili 240.000 evra za transfer Asamoe. Vraćam se u Srbiju jer su još samo četiri radna dana roka da regulišemo kompletan dug od 422.000 evra, što je trenutno prepreka da registrujemo zimska pojačanja – kazao je Zvezdan Terzić.
Pred funkcionerima Crvene zvezde, međutim, posao sa isplatama bivših igrača se još nije završio:
– Nije lako pronaći 422.000 evra, u velikim smo mukama. Nije nam lako, zna javnost kako je u Crvenoj zvezdi i srpskoj privredi. Činimo maksimalne napore da rešimo problem. Ne obećavam, ali se nadam da ćemo do petka da regulišemo – podvukao je Terzić.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.