Uživo: Nastavak dominacije ili majstorica, Crvena zvezda - Partizan 4:4

Izvor: Blic, 21.Jun.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Nastavak dominacije ili majstorica, Crvena zvezda - Partizan 4:4

Košarkaši Partizana imaju priliku da osvoje 13. uzastopnu titulu prvaka Srbije, Crvena zvezda se bori za majstoricu, a četvrti meč finalne serije plej-ofa Superlige možete da pratite uživo uz Blicsport.rs.

Crno-beli vode sa 2:1 u pobedama i postaće šampioni ako i sada budu slavili, dok se crveno-beli pred svojim navijačima bore za pet meč, kada bi se o titulu odlučivalo bez publike.

Prva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << četvrtina

Trener Zvezde Dejan Radonjić odlučio se za petorku: Nelson, Dženkins, Lazić, Mitrović, Marjanović, dok za Partizan od početka igraju: Tepić, Bogdanović, Pavlović, Lovernj i Gagić.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL: Zvezda - Partizan (UŽIVO)

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2014

Borba za trofej u košarkaškoj Superligi Srbije nastavlja se četvrtom utakmicom finalne serije plej-ofa. Partizan ima "meč loptu" jer vodi 2:1 u seriji ali Zvezda večeras igra pred svojim navijačima.

Nastavak na Sportske.net...

Uživo, 4. meč plej-ofa: Nastavak dominacije ili majstorica, Crvena zvezda - Partizan 6:10

Izvor: Blic, 21.Jun.2014

Košarkaši Partizana imaju priliku da osvoje 13. uzastopnu titulu prvaka Srbije, Crvena zvezda se bori za majstoricu, a četvrti meč finalne serije plej-ofa Superlige možete da pratite uživo uz Blicsport.rs...Crno-beli vode sa 2:1 u pobedama i postaće šampioni ako i sada budu slavili, dok se crveno-beli...

Nastavak na Blic...

Partizanova žurka ispred Pionira: Bogdanović, Pavlović, Lovernj, Tepić i Gagić slavili sa Grobarima! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2014, 10:46

Košarkaška Srbija i dalje je odevena u crno i belo! Dugajlije iz redova Partizana uknjižili su i 13. uzastopnu titulu šampiona Srbije ubedljivom igrom u finalnoj seriji plej-ofa sa Crvenom zvezdom, a novi krunu proslavili su kako dolikuje. Sa svojim navijačima!  Najvatrenije pristalice neprikosnovenog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.