Uživo: Lazović vratio Zvezdu u igru, na Karaburmi 1:1!

Izvor: Blic, 25.Apr.2012, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Lazović vratio Zvezdu u igru, na Karaburmi 1:1!

Fudbaleri Crvene zvezde podelili su bodove na Karaburmi sa OFK Beogradom u okviru 26. kola Superlige, dok će Partizan ugostiti u Humskoj ekipu BSK-a od 18 časova i 30 minuta.

18:26 - Sastavi za meč Partizan - BSK

Trener Avram Grant odlučio je da mladi golman Petrović debituje protiv Borčanaca, pa tim crno-belih izgleda ovako: Petrović, Miljković, Ivanov, Ostojić, Volkov, Kamara, Tomić, Ilić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vukić, Marković i Dijara.

Za BSK od prvog mintua igraju: Kovačević, Bošković, Čelebić, Radunović, Tasić, Šupić, Savković, Petrović, Živković, Jovanović i Ćesarević.

18:25 - Idemo u Humsku!

Posle meča na Karaburmi, gde su OFK i Crvena zvezda podelili plen (1:1), selimo se u Humsku na meč između Partizana i BSK Borče.

'90 - Kraj meča, remi na Karaburmi!

Završen je meč između OFK Beograda i Crvene zvezde - 1:1.

'85 - Lazović vratio Zvezdu u igru!

Darko Lazović je izjednačio rezultat na 1:1!

Zvezdin fudbaler je izbegao ofsajd zamku posle dodavanja Dimitrijevića i prizemnim udarcem rutinski savladao Lukača od stative.

'81 - Bajković spasio Zvezdu

Mogao je OFK i do drugog gola, ali je sjajno pročitao igru Bajković koji je na skoro 30 metara od gola uklizao i sprečio zahuktalog Simića da zatrese mrežu.

'76 - Lazović glavom pored gola

Uneo je živost Kristijan Borha od kako je ušao u igru, ali njegov dobar centaršut nije iskoristio Darko Lazović koji je glavom pucao pored gola.

'71 - Luka Belić oborio rekord Slobodana Rajkovića

Luka Belić, momak od 16 godina i sedam dana, postao je najmlađi debitant u istoriji OFK Beograda.

On je tu titulu preoteo Slobodanu Rajkoviću nakon što je zamenio Milića.

'66 - Mirić menja Vešovića

Marko Mirić je dobio priliku u poslednjih 25 minuta da pokuša da promeni tok meča pošto je zamenio Marka Vešovića.

'60 - Menjaju i "romantičari"

Prva izmena i kod domaćina, teren je napustio Pavlovski, a u igru je ušao Mijić.

'58 - Borha menja Milunovića

Prosinečki je pribegao prvoj izmeni. Borha je zamenio Milunovića.

'55 - Nova šansa za OFK

Zapretio je OFK iz prekida.

Izveli su "romantičari" korner posle kojeg je Bajković sigurno prigrabio loptu u naručje, iako je udarac jednog od domaćih fudbalera bio sasvim solidan.

46' - Bakljada izazvala kraći prekid!

Bakljada koju su navijači Zvezde priredili početkom drugog poluvremena izazvala je kraći prekid, ali je utakmica nastavljena kada se dimna zavesa rasčistila.

'45 - Završeno poluvreme na Omladinskom stadionu

Posle prvih 45 minuta domaćin vodi pogotkom Batiohe, potpuno zasluženo.

'35 - Velika šansa za Zvezdu!

OFK odoleo Zvezdi!

Duško Tošić je bio najviši posle kornera, Lukač zaustavio njegov udarac na gol liniji, a odbijenu loptu promašio je Evandro i na taj način omogućio domaćinu da zadrži prednost.

'30 - Raspucali se strelci u Užicu

Tri gola je palo za sedam minuta u Užicu gde domaća Sloboda vodi sa 2:1 protiv Radničkog iz Kragujevca.

Povezane vesti: Zvezda i OFK podelili bodove na Karaburmi Babić: Verujem u uspeh OFK Beograda protiv Zvezde Prosinečki: Moramo da pobedimo i u dobroj atmosferi dočekamo derbi i finale Kupa Iz minuta u minut: Partizan - Javor 2:1, Novi Pazar - Crvena zvezda 0:0 Sudija meča Partizan - Vojvodina član grupe "Grobari Čokot" na Fejsbuku

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.