Uživo: OFK Beograd - Zvezda 0:0

Izvor: Blic, 25.Apr.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: OFK Beograd - Zvezda 0:0

Fudbaleri Crvene zvezde igraće protiv OFK Beograda na Karaburmi u okviru 26. kola Superlige, dok će Partizan ugostiti u Humskoj ekipu BSK-a od 18 časova i 30 minuta.

'26 - Zvezda umalo uzvratila

Mogla je Zvezda ekspresno da stigne do izjednačenja, ali neprecizan je bio Lazović sa distance.

'24 - OFK vodi, Batioha zatresao Zvezdinu mrežu!

Ponovo je Milan Rodić načinio puno problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po levoj strani, stuštio se u šesnaesterac gostiju i uposlio Batiohu kojem je ostavljen lakši posao da smesti loptu u praznu mrežu.

'21 - Solidan pokušaj Rodića

Prete ponovo domaći na Karaburmi. Lepa akcija OFK-a završena je solidnim udarcem Rodića tik iznad prečke Bajkovićevog gola.

'20 - Golovi jedino u Kuli

U prvih 20 minuta još nema golova na prvoligaškim terenima, osim u Kuli gde su već pala dva.

Hajduk je poveo sa 1:0 iz penala preko Bubala, ali je Otašević već u 9. minutu izjednačio na 1:1.

'13 - OFK pred golom Zvezde

Iako Crvena zvezda u uvodnim minutima ima veći posed lopte, konačno je domaćin uspeo da prebaci loptu na polovinu gostiju, i sa dva uzastopna kornera pozove izabranike Roberta Prosinečkog na oprez.

'4 - Lazović prvi zapretio

Darko Lazović je uputio prvi udarac na utakmici, ali je njegov pokušaj iz slobodnog udarca završio u rukama dobro postavljenog golmana Lukača.

'1 - Počela borba na Karaburmi, poznati i sastavi

Trener OFK Beograda Branko Babić pružio je priliku sledećim igračima: Lukač, Petković, Kecojević, Vasiljević, Rodić, Nikolić, Pavlovski, Sinđić, Simić, Milić, Batioha.

Robert Prosinečki je izveo sledeći sastav: Bajković, Vešović, Krneta, Tošić, Mikić, Dimitrijević, Evandro, Milivojević, Lazović, Milunović, Kasalica. Trener: Robert Prosinečki.

16:03 - Novi Pazar i Borac u borbi za opstanak

Neće biti lako Borcu u Jagodini ali trener Slavko Vojičić naglašava da će njegovi igrači učiniti sve što je u njihovoj moći da ekipa obezbedi superligaški status.

Novi Pazar je u boljoj situaciji ne samo zbog toga što ima tri boda prednosti u odnosu na Borac već i dva povoljna domaćinstva, protiv Metalca i Hajduka.

I pored dobrog rasporeda, niko u Pazaru ni ne pomišlja na to da će se protivnici unapred predavati jer im bodovi ne znače mnogo.

"Sve osim pobede je katastrofa za nas", kratko je poručio trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac uoči duela sa Metalcem.

15:46 - Zvezda mislima u derbiju i finalu Kupa

Zvezda će na Karaburmi pokušati da pobedom održi dobru formu pred predstojeće utakmice u prvenstvu sa Partizanom, odnosno u finalu Kupa sa Borcem iz Čačka.

Trener OFK Beograda Branko Babić najavio je da će do kraja sezone, možda već danas protiv Zvezde pružiti priliku mlađim igračima.

Što se Partizana tiče, ukoliko pobedi BSK mogao bi da započne sa slavljem povodom odbrane titule prvaka države, pošto bi zaista moralo da se desi čudo nad čudima da prokocka prednost od deset bodova nad Zvezdom.

Ipak, u fudbalu je sve moguće tako da nam ostaje da s pažnjom pratimo dešavanja na Karaburmi, u Humskoj ali i na drugim terenima po Srbiji.

U 25. kolu igraju još Jagodina - Borac, Hajduk - Spartak, Novi Pazar - Metalac, Sloboda -Radnički 1923, Rad - Smederevo i Vojvodina - Javor.

Povezane vesti: Babić: Verujem u uspeh OFK Beograda protiv Zvezde Prosinečki: Moramo da pobedimo i u dobroj atmosferi dočekamo derbi i finale Kupa Iz minuta u minut: Partizan - Javor 2:1, Novi Pazar - Crvena zvezda 0:0 Sudija meča Partizan - Vojvodina član grupe "Grobari Čokot" na Fejsbuku Zvezdi samo bod u Kragujevcu, Radnički uspešno sačuvao gol
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JSL: Zvezda remizirala na Karaburmi

Izvor: B92, 25.Apr.2012

Fudbaleri OFK Beograda i Crvene zvezde odigrali su nerešeno 1:1 (1:0) na Karaburmi u 26. kolu Jelen Superlige Srbije...Domaći su poveli golom Batiohe u 24. minutu na asistenciju Rodića, a bod 'crveno-belima' doneo je Filip Kasalica pogotkom u 85. minutu posle dodavanja Dimitrijevića...To je treći...

Nastavak na B92...

JSL (poluvreme): OFK vodi, Bajko bez rekorda

Izvor: Mondo, 25.Apr.2012

Posle 24 minuta igre na Staroj Karaburmi, "pala" je odbrana Crvene zvezde, "pao" je i Boban Bajković. Drugim rečima, nije "pao" rekord Zvonka Milojevića iz sezone 1994/95.

Nastavak na Mondo...

Uživo: Lazović vratio Zvezdu u igru, na Karaburmi 1:1!

Izvor: Blic, 25.Apr.2012

Fudbaleri Crvene zvezde podelili su bodove na Karaburmi sa OFK Beogradom u okviru 26. kola Superlige, dok će Partizan ugostiti u Humskoj ekipu BSK-a od 18 časova i 30 minuta...18:26 - Sastavi za meč Partizan - BSK..Trener Avram Grant odlučio je da mladi golman Petrović debituje protiv Borčanaca,...

Nastavak na Blic...

Uživo: Posle dve prečke Vukić zatresao mrežu, 2:0 za Partizan!

Izvor: Blic, 25.Apr.2012

Fudbaleri Crvene zvezde podelili su bodove na Karaburmi sa OFK Beogradom u okviru 26. kola Superlige, dok će Partizan ugostiti u Humskoj ekipu BSK-a od 18 časova i 30 minuta...63' - Saša Ilić izazi uz ovacije sa tribina..Igru je u 63. minutu napustio kapiten Saša Ilić uz ovacije sa tribina u Humskoj,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.