Uživo: Bosančić pogodio stativu, Rakić mrežu, Zvezda - Novi Pazar 1:0

Izvor: Blic, 20.Sep.2014, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Bosančić pogodio stativu, Rakić mrežu, Zvezda - Novi Pazar 1:0

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Novi Pazar (18.00) na svom stadionu u okviru 6. kola Jelen superlige, a dešavanja sa ovom meča možete pratiti uživo uz Blicsport.

Posle remija sa Napretkom u Kruševcu, crveno-beli čekaju uzdrmane Pazarce, koje vodi pomoćni trener Izet Ljajić dok rukovodstvo ne nađe naslednika Kanatlarovskom.

Što se crveno-belih tiče, Lazić se vratio posle jedne utakmice pauze zbog povrede, dok je Bosančić prvi put u startnoj postavi Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u zvaničnom meču.

U prvih deset minuta, Zvezda je pokazala inicijativu i želju da što pre povede, a jedan pokušaj Kovačevića sa distance zaustavio je Zečević.

Odolevali su gosti do 14. minuta, kada je Rakić izbegao ofsajd zamku i sa peterca plasirao loptu u mrežu za 1:0. Tome je prethodio Lazovićev prodor po desnom boku, na drugoj strani je Mijailović dočekao loptu i prosledio je ka Rakiću za rutinski pogodak.

Nije bilo uzbuđenja zatim do 28. minuta, kada je Bosančić dočekao ubacivanje Mijailovića i šutirao glavom, a lopta se od zemlje odbila do stative, koju je okrznula i otišla van terena.

Crvena zvezda - Novi Pazar 1:0

(Rakić 14)

Stadion: Crvene zvezde Sudija: Srđan Obradović

Crvena zvezda: Rajković, Petković, Lazić, Pavićević, Mijailović, Kovačević, Bosančić, Savićević, Pečnik, Lazović, Rakić.

Novi Pazar: Zečević, Đorđević, Mijić, Hadžibulić, Kesar, Rusmir, Vuković, Ragipović, Jevtović, Udovičić, Tintor.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme: Bosančić pogodio stativu, Rakić mrežu, Zvezda - Novi Pazar 1:0

Izvor: Blic, 20.Sep.2014

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Novi Pazar (18.00) na svom stadionu u okviru 6. kola Jelen superlige, a dešavanja sa ovom meča možete pratiti uživo uz Blicsport...Posle remija sa Napretkom u Kruševcu, crveno-beli čekaju uzdrmane Pazarce, koje vodi pomoćni trener Izet Ljajić dok rukovodstvo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.