JSL: Zvezda na Marakani ispravlja greške iz Kruševca, bački derbi u Novom Sadu

Izvor: Sportal.rs, 20.Sep.2014, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Zvezda na "Marakani" ispravlja greške iz Kruševca, bački derbi u Novom Sadu

Jelen Superliga Srbije nastavlja se utakmicama šestog kola. Svi mečevi osim duela između Partizana i Radničkog iz Kragujevca, koji se igra na nedelju (16.00), na programu su u subotu.

Šampion Crvena zvezda od 18 će na “Marakani” dočekati Novi Pazar. U minulom kolu crveno-beli su bez dva boda ostali u Kruševcu protiv Napretka, pa sada moraju do trijumfa kako bi držali korak za prvoplasiranim Partizanom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << koji ima dva boda više i igra u nedelju. Tako bi izabranici trenera Nenada Lalatovića u slučaju pobede bar prenoćiti na prvom mestu. Poraz Pazaraca u prošlom kolu od Mladosti iz Lučana koštala je posla trenera Dragog Kanatlarovskog. Lalatović je pred utakmicu sa Pazarcima poručio da Zvezda želi da se iskupi za kiks u Kruševcu.

- Igramo protiv iskusne, dobre i kvalitetne ekipa koja je promenila trenera. Predvodiće ih gospodin Ljajić, koga jako cenim kao trenera i mislim da je zaslužio ovu šansu. Kada se promeni trener, ekipa se automatski podigne. To je tim koji je veoma iskusan i koji ima odlične pojedince i koji takođe zna da igra na rezultat. Pokušaće da nas iznenade, ali mi to nećemo dozvoliti. Moji igrači i ja ćemo sigurno dati sve od sebe da ispravimo greške koje smo pravili u Kruševcu, a svaka ekipa koja promeni trenera se uzdigne i odigra bolje – rekao je Lalatović i kao pred svaku utakmicu ponovio cilj crveno-belih:

- Cilj se zna, to su nova tri boda, pogotovo sada posle malog kiksa koji smo napravili u Kruševcu, gde smo odigrali najslabiju utakmicu i želimo to da ispravimo - zaključio je Lalatović.

U šestom kolu ćemo videti bački derbi, duel dve ekipe koje zauzimaju treće i četvrto mesto na tabeli Superlige – Vojvodine i Spartaka. Novosađani su u prošlom kolu bili bolji od Radničkog iz Niša, a Subotičani od Jagodine. I jedni i drugi po svaku cenu žele da se zadrže u vrhu tabele, pa bismo mogli da očekujemo dobar meč. Jagodina sa novim trenerom Simom Krunićem igra protiv Napretka, a Čukarički na svom terenu protiv Donjeg Srema.

Na prve bodove čekaju Voždovac i Radnički iz Niša. “Zmajevi” će pokušati se da “upišu” u malom gradskom derbiju sa OFK Beogradom, dok Nišlije čekaju Rad.

Jelen Superliga 6. kolo

OFK Beograd – Voždovac 15.00

Jagodina – Napredak 16.00

Mladost – Borac 16.00

Radnički Niš – Rad 16.00

Crvena zvezda – Novi Pazar 18.00

Čukarički – Donji Srem 19.00

Vojvodina – Spartak 19.00

nedelja:

Radnički 1923 – Partizan 16.00

(Foto:MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevčani pred susret sa Partizanom: Možda je čudno, ali ovo su najlakši mečevi

Izvor: Blic, 20.Sep.2014

U ekipi kragujevačkog Radničkog 1923 vlada dobra atmosfera pred dolazak Partizana, sa kojim će u okviru 6. kola igrat u nedelju od 16 časova na stadionu "Čika Dača"...To svedoče i reči trenera golmanaa, Dejana Jelčića, i čuvara mreže Radničkog 1923, Žarka Trifunovića.."Očekuje nas utakmica...

Nastavak na Blic...

Uživo: Pazarci gostuju bez trenera, Bosančić prvi put starter Zvezde

Izvor: Blic, 20.Sep.2014

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Novi Pazar (18.00) na svom stadionu u okviru 6. kola Jelen superlige, a dešavanja sa ovom meča možete pratiti uživo uz Blicsport...Posle remija sa Napretkom u Kruševcu, crveno-beli čekaju uzdrmane Pazarce, koje vodi pomoćni trener Izet Ljajić...Lazić se vratio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.