ЈSL: Crvena zvezda - Novi Pazar 2:0 (KRAJ)

Izvor: Sportal.rs, 20.Sep.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ЈSL: Crvena zvezda - Novi Pazar 2:0 (KRAJ)

Utakmicama šestog kola ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije, a fudbaleri Crvene zvezde od od 18.00 sati na svom terenu dočekuju Novi Pazar. SPORTAL.RS će uživo prenositi sve najvažnije detalje sa meča koji se igra na “Marakani”.

Crveno-beli protiv Pazaraca žele nova tri boda kako bi ostali u trci sa vodećim Partizanom. Trener Zvezde Nenad Lalatović je rekao da se defanzivac Darko Lazić oporavio od povrede i da će biti u timu. Zvezda je u prošlom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << kolu odigrala bez golova u Kruševcu, a Novi Pazar je izgubio na svom terenu od Mladosti sa 2:1.

Posle tog poraza Novi Pazar je otpustio trenera Dragija Kanatlarovskog i još nije angažovao novog šefa stručnog štaba. Ekipu će predvoditi Izet Ljajić, koji je uoči duela na našem najvećem stadionu rekao da će se njegova ekipa lavovski boriti protiv Beograđana i dodao da se nada povoljnom rezultatu u predstojećem meču Superlige Srbije.

Crveno-beli su drugi na tabeli sa 13 bodova, a Novi Pazar je u grupi ekipa koje su osvojile po sedam bodova i zauzima deveto mesto.

Utakmica je počela.

6. minut - Početničko ispitivanje snaga. Uslovi za igru su dobri kada je reč o temperaturi (19 stepeni), ali problem pravi nakvašen teren zbog kiše koja je padala u Beogradu.

8. minut - Prvi udarac ka golu Pazaraca. Pokušao je Kovačević sa distance, Zečević odbio loptu.

14. minut - GOOOOOL! Zvezda vodi sa 1:0. Posle pokušaja Savićevića u kaznenom prostoru koji je izblokiran, Nejc Pečnik je sa leve strane iskosa pronašao Đorđa Rakića na suprotnoj strani kod peterca, a ovaj je mirno sproveo u mrežu.

22. minut - Prvi pokušaj gostiju ka golu Rajkovića. Šutirao je kapiten Pazaraca Ragipović sa distance, ali nema nove promene rezultata pošto je golman crveno-belih lako izašao na kraj sa tim udarcem koji je išao pravo u njega.

28. minut - STATIVA! Mijalović je sa levog boka centrirao, Bosančić šutirao glavom, a lopta se od zemlje odbila i na kraju zakačila okvit gola.

34. minut - Prva ozbiljna šansa u meču izuzev gola i to za Novi Pazar. Đorđević je nakon driblinga odlično šutirao, Rajković je već bio savladan, ali je lopta prohujala pored desne stative.

36. minut - Pazarci ponovo prete golu Zvezde. Jevtović je silovito šutirao, ali je i on za malo bio neprecizan.

39. minut - Gosti sve više kidišu ka golu Rajkovića. Posle primljenog gola igrači Novi Pazar su krenuli u napad i pokušavaju da dođu do izjednačenja.

43. minut - Đorđević je ponovo oprobao udarac sa distance, ali lopta odlazi visoko preko gola.

Kraj prvog poluvremena.

Počelo je drugo poluvreme.

46. minut - Umesto Vukana Savićevića u igri je Daniel Avramovski.

52. minut - Bosančić je oprobao udarac sa distance, ali je lopta završila preko gola.

53. minut - Odlična šansa za Zvezdu preko Pečnika sa leve strane iskosa, ali Zečević brani. U nastavku akcije probao je i Mijailović, ali je izblokiran.

54. minut - GOOOOOL! Zvezda vodi sa 2:0. Đorđe Rakić postiže drugi pogodak u meču. Lopta je zakačila Tintora prilikom udarca napadača crveno-belih, prevarila, odnosno preletela Zečevića i zatim završila u mreži.

64. minut - Aleksandar Katai ušao je umesto Nejca Pečnika i tako debitovao za crveno-bele u prvenstvenim mečevima.

72. minut - Mijić je poslao "bombu" ka Rajkoviću, ali golman Zvezde ostaje nesavladan pošto odbija loptu.

81. minut - Bosančića je uhvatio grč, medicinski tim mu ukazuje pomoć.

88. minut - Prekid za Novi Pazar i dva žuta kartona za Zvezdu, za Avramovskog i Kataija.

Kraj utakmice.

CRVENA ZVEZDA - NOVI PAZAR 2:0

Stadion: Crvene zvezde.

Gledalaca: oko 6.000.

Sudija: Srđan Obradović.

Strelci: Rakić 14, 54.

Žuti kartoni: Avramovski, Katai - Tintor.

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Petković, Lazić, Pavićević, Mijailović, Kovačević, Savićević (od 46. Avramovski), Bosančić, Pečnik (od 64. Katai), Lazović, Rakić (od 74. Despotović). Trener: Nenad Lalatović.

NOVI PAZAR: Zečević, Đorđević, Vuković, Tintor, Udovičić, Ragipović, Jevtović (od 67. Obrovac), Rusmir, Mijić (od 79. Pavlović), Kecap (od 59. Vidaković), Hadžibulić. Trener: Izet Ljajić.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.