Uprava u utorak o rešenju za Zvezdu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2015, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava u utorak o rešenju za Zvezdu

Novi sastanak Upravnog odbora FK Crvena zvezda zakazan je za utorak na stadionu "Rajko Mitić". Sednica je zakazana za 19.00, ali još nije poznato da li će biti većih promena u klubu.

Na nedeljnoj hitnoj sednici, koja je trajala preko tri i po sata, generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović ponudili su ostavke, ali ih je Upravni odbor odbio.

Predsednik Svetozar Mijailović najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je da će biti nekoliko sastanaka u nizu kako bi se rešili problemi posle lošeg početka sezone.

UO Zvezde: Za sada bez ostavki

Fudbaleri Crvene zvezde su, posle rane eliminacije iz Evrope od Kairata, osvojili pet bodova iz tri utakmice u Super ligi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.