UPRAVA ZVEZDE SE KONSULTUJE: Sednica tek u utorak

Izvor: Kurir, 03.Avg.2015, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPRAVA ZVEZDE SE KONSULTUJE: Sednica tek u utorak

Članovi OU još nisu doneli odluku na koji način će postupati, posle lošeg starta sezone i burne sednice u nedelju

Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda, u kojem za sada nema krupnih promena, neće zasedati danas, već će sasatanak započet u nedelju, biti nastavljen u utorak, saznaje Kurir.

Do pomeranja je došlo pošto su članovi UO odlučili da se dodatno konsultuju o daljim koracima, sa obzirom na loš start sezone i činjenicu da su u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ostavke na funkcije u klubu ponudili direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović.

Podsećamo, prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović, koji bi trebalo da preuzme komandu i u Fudbalskom klubu, juče nije želeo da odgovori na pitanje novinara, rekavši samo: "Znate vi koga treba da pitate."

Do bure u vrhu kluba iz Ljutice Bogdana je došlo posle lošeg strarta sezone ekipe Miodraga Božovića. Zvezda  je eliminisana od Kairata u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a u prvenstvu je posle pobede nad OFK Beogradom 6:2, koja je digla veliku prašinu u javnosti, dva puta remizirala, sa Metalcem i Radničkim.

Upravo je meč sa Nišlijama bio kap koja je prelila ionako punu čašu žuči kod navijača, koji su prvi put u glas uzvikivali: "Uprava napolje".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FK CRVENA ZVEZDA: Odložen sastanak Upravnog odbora

Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015

Sastanak Upravnog odbora FK Crvena zevzda, koji je bio započet u nedelju, neće biti nastavljen danas, kao što je isprva bilo planirano.. . Kako saznaje Kurir, ovaj sastanak Upravonog odbora biće najverovatnije nastavljen u utorak, a sam UO neće pretrpeti kadrovske promene.. Do odlaganja je došlo...

Nastavak na HotSport.rs...

Navijači i država ruše Zvezdana Terzića?

Izvor: Danas, 03.Avg.2015

Upravni odbor Crvene zvezde stao je iza Zvezdana Terzića, odbivši ponuđenu ostavku generalnog direktora crveno-belih na sednici koja je počela u ponedeljak a sinoć nastavljena, ali pitanje je dokle će se nekada zvanično alfa i omega OFK Beograda, a sada neformalni bog i batina u klubu sa Karaburme,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.