Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKER ZA SPAS ZVEZDE: Crveno-beli vade još četiri asa iz rukava i to sve reprezentativce među kojima je i robusni centarfor

Problemi na Marakani, zasedanje Upravnog odbora, najave da bi moglo da dođe do promene rukovodstva nisu zaustavili rad ljudi koji su zaduženi za dovođenje novih igrača na Marakanu.

Pored već najavljivanih zvučnih opjačanja iz inostranstva crveno-bele bi uskoro mogli da pojačaju i mladi reprezentativci Srbije koji se već duže vreme nalaze na radaru srpskog vicešampiona.
Poznato je od ranije da bi Miodrag Božović rado u svom timu video Srđana Plavšića >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << iz subotičkog Spartaka, danas se pojavila informacija i u vezi Aleksandra Čavrića, a najnovije vesti su da bi crveno-beli mogli da vrate u klub Slavoljuba Srnića odnosno da dovedu i njegovog saigrača iz Čukaričkog Nikolu Stojiljkovića, piše sutrašnji Kurir.
Ostaje pitanje koliko je realno da prvotimci kluba sa Banovog Brda dođu na Marakanu s obzirom da su “brđani” najavili da im je primarni cilj da svoje igrače prodaju isključivo u inostranstvo.
Zbog čega bi Miodrag Božović mogao da bude kažnjen pročitajte OVDE, a ko bi mogao da bude isteran naglavačke sa Marakane vidite OVDE.
The post POKER ZA SPAS ZVEZDE: Crveno-beli vade još četiri asa iz rukava i to sve reprezentativce među kojima je i robusni centarfor appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.