UŽIVO: Totenhem vodi, Zvezda se oslobodila pritiska u Londonu (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2019, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Totenhem vodi, Zvezda se oslobodila pritiska u Londonu (FOTO/VIDEO)

Crveno-beli večeras u Londonu gostuju Totenhemu u meču trećeg kola grupne faze Lige šampiona Totenhem želi da izađe iz krize, a Crvena zvezda hoće da pokaže da nije slučajno u Ligi šampiona.U trećem kolu grpune faze elitnog takmičenja u Londonu će crveno-beli gostovati “pevcima”.- Svašta može da se dogodi. Imamo šansu da napravimo dobar rezultat ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << oni opet ne budu na svom nivou. Imaju opasne napadače, ali slabiju odbranu. Pred nama je meč u kojem možemo mnogo da dobijemo ako budemo hrabri i jaki - poručio je Milan Borjan.Dešavanja sa meča pratite na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   London

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SON I KEJN NEDOSTIŽNI: Raspoloženi Totenhem ubedljiv protiv Zvezde u Londonu

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2019

Vicešampion Evrope je sav bes zbog loših rezultata iskalio na crveno-belima u meču trećeg kola Lige šampiona - 5:0 RANjENI „pevci“ su se podigli, razleteli i demolirali srpskog prvaka. Svu frustraciju i bes zbog krize i loših rezultata u prethodnom periodu, vicešampion...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.