UŽIVO Pobeda Zvezde; Jago: Ovo je pobeda za trenera

Izvor: B92, 02.Nov.2023, 18:28

UŽIVO Pobeda Zvezde; Jago: Ovo je pobeda za trenera

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Bajern u Beogradu rezultatom 74:68 u okviru šestog kola Evrolige.

Crveno-beli su tom pobedom prekinuli niz od četiri uzastopna poraza, a do trijumfa ih je predvodio Miloš Teodosić sa 16 poena i 11 asistencija.

Na tribinama Štark Arene je bio i Saša Dončić, nekadašnji košarkaš i otac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvezde Dalasa Luke, koji je zajedno sa hiljadama drugih posmatrao preokret Zvezde od minus 14 do pobede.

Posle susreta trener domaćeg tima Janis Sferopulos je istakao da je igra u odbrani u finišu odlučila pobednika, dok je Pablo Laso, trener Bajerna, izjavio da je pobeda srpskog tima bila zaslužena.

Pored Teodosića, heroj je bio i Jago Dos Santos koji je posle meča bio itekako raspoložen i istakao da jedva čeka da vidi svog sunarodnika Bruna Kabokla u Beogradu (dovodi se u vezu sa prelaskom u Partizan, prim.aut.), dok je Adam Hanga izjavio da ne bi mogao da spava još tri noći da je njegov tim izgubio ovaj meč.

Tok meča, kao i izjave posle njega, ste mogli da pratite putem našeg bloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.