UŽIVO: Jović starter umesto Mekela, MZT - Zvezda 2:6

Izvor: Blic, 09.Nov.2015, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Jović starter umesto Mekela, MZT - Zvezda 2:6

Košarkaši Crvene zvezde gosti su MZT-u u poslednjem meču 9. kola ABA lige, a dešavanja sa utakmice u Skoplju možete pratiti uživo uz Blicsport.

Crveno-beli bi se pobedom izjednačili sa ekipom Budućnosti koja je na vrhu tabele, pred gostovanje minhenskom Bajernu u Evroligi.

Za razliku od ustaljene prakse, Dejan Radonjić je startovao sa Stefanom Jovićem umesto Gala Mekela na plejmejkerskoj poziciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uz Lazića, Tompsona, Tejića i Cirbesa u prvoj petorci.

Jović je i prvi poentirao, nakon čega je usledila kontra za atraktivno zakucavanje Tompsona.

ABA liga, 9. kolo:

Metalac - Zadar 71:67

Igokea - Krka 54:65

Sutjeska - Cibona 68:80

Partizan - Budućnost 86:77

Tajfun - Olimpija 73:59

Cedevita - Mega Leks 78:68

Ponedeljak:

MZT - Cedevita

Tabela: Budućnost 7-2, Cedevita, Mega Leks 6-3, Crvena zvezda 6-2, Krka 5-4, Olimpija, Igokea, Cibona, Zadar, Metalac 4-5, MZT 4-4, Partizan 3-6, Tajfun 3-6, Sutjeska 2-7

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.