UŽIVO: Crvena zvezda - Florijana (20.30), Milojević dao poverenje proverenim snagama

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2017, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Florijana (20.30), Milojević dao poverenje proverenim snagama

Srpski klubovi nikada ranije kreću u pohod na evropske kupove, tačnije Crvena zvezda, Vojvodina i Mladost iz Lučana igraju prve mečeve kvalifikacija za Ligu Evrope. Na portalu VESTIONLINE iz minuta u minut možete da pratite meč sa stadiona "Rajko Mitić", gde će gostovati malteška Florijana, a objavljivaćemo i sve promene rezultata na utakmicama Vojvodina - Ružomberok i Mladost Lučani - Inter Baku.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Crvena zvezda sa novim trenerom Milojevićem i donekle izmenjenim timom kreće u novu sezonu utakmicom protiv ekipe sa Malte, ako i prošle godine s tim da je razlika u takmičenju i rivalu. Prošle godine crveno-beli su igrali protiv Valete u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a sada je protivnik Florijana u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Pretpostavljalo se da će Milojević promeniti i formaciju, odnosno da će Crvena zvezda u sezoni pred nama igrati sa dva isturena igrača, ali takav raspored igrača na terenu ipak će sačekati neko vreme, odnosno dok se ekipi ne priključi Aleksandar Pešić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zvezda se mučila u završnici, sa 3:0 na Maltu

Izvor: B92, 29.Jun.2017

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Florijanu 3:0 (1:0) u prvom meču sezone na startu kvalifikacija za Ligu Evrope...Crveno-beli su se mučili u završnici pred skoro 20.000 navijača na "Rajku Mitiću", uprkos igraču više tokom celog drugog poluvremena, ali su stekli solidnu zalihu pred revanš...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.