U bakljadi povređen navijač, Zvezdi preti kazna

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Mar.2011, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U bakljadi povređen navijač, Zvezdi preti kazna

Bilo je samo pitanje dana kad će pirotehnika naplatiti ceh i to se dogodilo na utakmici Crvena zvezda – BSK.

U još jednom neobuzdanom samoisticanju navijača crveno-belih sa severne tribine u nedelju uveče povređen je jedan navijač. Prema navodima delegata utakmice, Slobodana Pajovića, navijaču je povređena ruka. Zbrinut je u kolima Hitne pomoć i upućen na dalje lečenje.
Povreda navijača posledica je bakljade koju su napravili navijači Crvene zvezde, što će usloviti još jednu prijavu protiv kluba zbog loše organizacije utakmice. Crveno-bele očekuje nova kazna, na prijave koje su već podnete zbog bakljada na utakmici prvenstvenoj utakmici protiv Javora i u polufinalu kupa protiv Partizana. Imajući u vidu na ponavljanje izgreda navijača, moguće je da Crvena zvezda posle novčanih kazni bude oštrije kažnjena, od zatvaranja stadiona na određen broj utakmica do igranja van Beograda.
Izgreda navijača bilo je i na utakmici Rad – Partizan. I na Banjici su u prvom planu bile baklje, pa i Građevinare i crno-bele očekuje kazna.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.