U “MINUT DO 12” Holanđanin stiže na Marakanu

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U “MINUT DO 12” Holanđanin stiže na Marakanu

Posle Mičela Donalda, koji je ostavio veliki trag na našem najvećem stadionu, bio je i kapiten crveno-belih, srpski šampion je u poslednjim minutima prelaznog roka na pragu novog Holanđanina. Krilo Hadersilda Radživ Ramon van La Para biće poslednje pojačanje Crvene zvezde za Ligu šampiona.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Kako piše portal redstarbelgrade.rs transfer “lale” će iznositi milion evra +15 odsto od naredne prodaje, a sam igrač će na Marakani zarađivati 500.000 evra godišnje.
Holanđanin je rođen 1991. godine, igra na poziciji krila, a do sada je u karijeri nastupao za Fejnord, Kaen, Herenven, Vulverhempton, Brajton, Mildzbro i Hadersfild.
Ove sezone je za Hadersfild u Čempionšipu odigrao tri utakmice i jednu u engleskom Liga kupu. Igrao je u subotu za Hadersfild u porazu od Lutona, a meč je napustio u 63. minutu. U Premijer ligi je za ekipu Hafersfilda na 38 utakmica postigao tri gola. Prošle godine bio je na pozajmici u Midlzborou, ali se nije naigrao. Odigao je samo tri utakmice.
Sakupio je i pet mečeva za mladu reprezentaciju Holandije. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Fejenorda iz Roterdama, a na Ostrvu je igrao prethodnih pet godina.
Poslednjih dana pisalo se o nekadašnjem mladom reprezentativcu Srbije Aleksandru Čavriću iz Slovana iz Bratislave kao poslednjem pojačanju Zvezde, ali je na kraju u Ljutice Bogdana odlučeno da angažuju Holanđanina La Paru i da pojačaju konkurenciju na krilnim pozicijama. Za nekadašnjem igrača OFK Beograda Slovaci su tražili visoko obeštenje. Pominje se 1.500.000 evra.
LIDER PAO U NOVOM SADU Majstorija Garsije za petu pobedu Zvezde


The post U “MINUT DO 12” Holanđanin stiže na Marakanu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO - Zvezda od ponoći još jača!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 00:36

Srpski šampion i zvanično potvrdio novi transfer u samoj završnici prelaznog roka...Ono što je tokom večeri i najavljivano u medijima, Crvena zvezda je minut posle ponoći i ozvaničila na svom klupskom sajtu - dosadašnji fudbaler engleskog Hadersfilda, 28-godišnji Holanđanin Radživ van La Para...

Nastavak na Sportske.net...

NEOBIČNA ŽIVOTNA PRIČA POSLEDNJEG POJAČANJA CRVENO-BELIH: La Para je rod sa zvezdom Liverpula! Krenuo na utakmicu, pa upoznao polubrata (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Sep.2019

Holandski krilni fudbaler Radživ van La Para poslednje je pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.