ZVANIČNO - Zvezda od ponoći još jača!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO - Zvezda od ponoći još jača!

Srpski šampion i zvanično potvrdio novi transfer u samoj završnici prelaznog roka.

Ono što je tokom večeri i najavljivano u medijima, Crvena zvezda je minut posle ponoći i ozvaničila na svom klupskom sajtu - dosadašnji fudbaler engleskog Hadersfilda, 28-godišnji Holanđanin Radživ van La Para novi je član srpskog šampiona.

Igra na poziciji krila, a više o njemu čitajte OVDE.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
''U smiraj prelaznog roka Crvena zvezda angažovala je pojačanje! Novi fudbaler crveno-belih je Radživ Van la Para.







Dvadesetosmogodišnji Holanđanin Van la Para danas je potpisao trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom. Novajlija u crveno-belim redovima igra u napadu, a najbolje mu odgovara pozicija levog krila. U Zvezdu je stigao iz doskorašnjeg premijerligaša Hadersfilda, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Midlzbrou.

Para je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Holandije, a u karijeri je nastupao za klubove u Francuskoj, Holandiji i Engleskoj. Nema sumnje da je plasman u Ligu šampiona ove jeseni dodatni motiv Holanđaninu, kao i činjenica da se Crvena zvezda takmiči i na još dva fronta'',
navodi se na Zvezdinom sajtu.

U međuvremenu, ''redstarbelgrade.rs'' otkrio je detaljnije informacije o finansijskim uslovima ovog transfera.

Prema njihovim najnovijim saznanjima, vrednost transfera je ''milion i dvesta hiljada evra plus 15%, kao i 700 hiljada evra na ime bonusa, koji će se aktivirati u zavisnosti od broja odigranih utakmica u domaćoj ligi i Ligi šampiona''.

''Milion evra će biti uplaćeno odmah, a 200 hiljada sledeće godine, dok će igrač na Marakani zarađivati 600 hiljada evra godišnje'', navodi pomenuti portal.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda dovela Van La Paru iz Hadersfilda

Izvor: RTS, 01.Sep.2019

. Holandski krilni fudbaler Radživ Van La Para pojačao je Crvenu zvezdu posle transfera iz engleskog drugoligaša Hadersfilda, objavljeno je na sajtu beogradskog kluba. Van La Para je sa Crvenom zvezdom potpisao trogodišnji ugovor.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.