Trka sa vremenom, hoće li Zvezdin najveći adut biti spreman za Tiranu?

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2020, 10:34

Trka sa vremenom, hoće li Zvezdin najveći adut biti spreman za Tiranu?

Glavobolja za Dejana Stankovića, navijači zabrinuti.

Crvena zvezda je uspela da savlada Proleter zahvaljujući golu El Fardua Bena, ali je odmah nakon toga zamenjen i umesto njega na teren poslat Ričmond Boaći.

Sportski žurnal prenosi da je to učinjeno kako bi bio spreman za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Tirane.

Medicinski tim je odmah po završetku meča krenuo sa oporavkom najboljeg strelca ekipe terapijama kako bi Dejan Stanković mogao da računa na njega u veoma važnoj evropskoj utakmici.

Isti izvor prenosi da će reprezentativac Komorskih ostrva biti spreman da zaigra od prvog minuta, ali će nakon večerašnjeg treninga uslediti test koji bi to trebalo da potvrdi.

Vremena nije ostalo još mnogo, meč u Tirani igra se u utorak od 20 sati.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.