Trka sa vremenom, hoće li Zvezdin najveći adut biti spreman za Tiranu?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 23.08.2020.
10:31
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Glavobolja za Dejana Stankovića, navijači zabrinuti.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je uspela da savlada Proleter zahvaljujući golu El Fardua Bena, ali je odmah nakon toga zamenjen i umesto njega na teren poslat Ričmond Boaći.

Sportski žurnal prenosi da je to učinjeno kako bi bio spreman za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Tirane.

Medicinski tim je odmah po završetku meča krenuo sa oporavkom najboljeg strelca ekipe terapijama kako bi Dejan Stanković mogao da računa na njega u veoma važnoj evropskoj utakmici.

Isti izvor prenosi da će reprezentativac Komorskih ostrva biti spreman da zaigra od prvog minuta, ali će nakon večerašnjeg treninga uslediti test koji bi to trebalo da potvrdi.

El Fardu Ben

Vremena nije ostalo još mnogo, meč u Tirani igra se u utorak od 20 sati.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Sunday, 23.08.2020
12:39

ALO. Tirana je u pitanju. O cemu govorimo ovde?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 23.08.2020
11:58

crvena zvezda je savladala Proleter odlukama sudija da izmisle slobodan udarac, a zatim priznaju i neregularan gol, a ostala neporažena zahvaljujući suđenju koje je svih 90 minuta bilo u korist zvezde pa tako i u 67' kada Gavrić nije isključen.

avatar
Dorotej
Sunday, 23.08.2020
12:33

Šta bi mi bez tebe? Izgleda da si opsednut Zvezdom. Nađi neku drugu zanimaciju u životu. Koliko su vam penala svirali u ovoj sezoni? Normalno za vas je to premalo, trebali su 3x više. Sudije vas neviđeno guraju, navlače, timovi igraju sklanjalice (Inđija i Radnik drugo poluvreme). Zanimljiv je to fenomen za psihologe kod većine Partizanovih navijača (ima i normalnih među vama, samo su u velikoj manjini), vi više mrzite Zvezdu nego što volite svoj klub. To je paranoja i nije od juče (eto i taj pokojni Toma Zdravković s kojim se diči vaš uvaženi profesor, je navijao za sve timove koji su igrali protiv Zvezde, da voli Partizan nije pominjao). A šta reći o primitivnom transparentu na utakmici sa Inđijom? Lepo kaže narod, kako se seje, tako se žanje.

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 23.08.2020
14:53

Ocekujem od tebe slicne komentare i posle tirane jer mnogo si nam talican ljepi.

avatar
Dorotej
Sunday, 23.08.2020
10:51

Ne treba od svega praviti dramu. Zvezda ima preko 30 igrača u pogonu i sigurno ima za Bena odgovarajuću zamenu.