Trener Mladosti ne želi da umanji Zvezdinu pobedu

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2015, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Mladosti ne želi da umanji Zvezdinu pobedu

Šef struke Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović bio je razočaran ishodom duela sa Crvenom zvezdom, a penal i isključenje Živanovića nije želeo da komentariše.

Podsetimo, Mladost je na svom terenu u Lučanima poražena sa 3-0 od Crvene zvezde, iako se dobro držala tokom prvih sat vremena.

Onda je usledio jedanaesterac, isključenje Živanovića i Lučanci više nisu mogli da se uspešno suprotstave >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rivalu.

Posle meča, trener Nenad Milovanović je kratko prokomentarisao dešavanja na terenu.

''Ne želim da umanjim pobedu Zvezde, kao ni da komentarišem penal i isključenje, jer bih imao mnogo toga da kažem. Moji igrači su tada psihološki pali. Ipak, čestitam Zvezdi'', istakao je Milovanović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.