Trener Hofenhajma želi pobedu nad Zvezdom u Beogradu

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2020, 17:56

Trener Hofenhajma želi pobedu nad Zvezdom u Beogradu

Trener fudbalera Hofenhajma Sebastijan Henes najavio je danas da nemački klub želi pobedu protiv Crvene zvezde i prvo mesto u grupi Lige Evropa.

"Želimo da protiv Crvene zvezde ostvarimo cilj i budemo prvi u grupi. Svaka pobeda nam daje samopouzdanje i iz tog razloga smo motivisani u predstojećoj utakmici. Tek posle nje ćemo razmišljati o Augsburgu i Bundesligi", rekao je Henes na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za novinare.

Hofenhajm će sutra od 18.55 igrati u Beogradu protiv Crvene zvezde utakmicu petog kola Grupe L Lige Evropa.

Nemački klub je prvi u grupi sa 12 bodova, tri više od Zvezde, koja će pokušati da pobedi i bori se za prvo mesto na tabeli.

Henes je naveo da ima nekoliko dilema za sastav, ali da veruje da će izvesti isti tim kao protiv Majnca za vikend u nemačkom prvenstvu.

Sigurno neće moći da računa na Benjamina Hubnera i Pavela Kaderabeka, koji zbog povreda neće igrati do kraja godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pioli se vraća na klupu Milana

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2020

Trener Milana se oporavio od korona virusa...Trener fudbalera Milana Stefano Pioli oporavio se od korona virusa i vodiće ekipu u predstojećoj utakmici protiv Seltika u Ligi Evropa, saopštio je danas njegov klub...Kako se navodi u saopštenju, Pioli i njegov pomoćnik Đakomo Mureli su na poslednjem...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda protiv Hofenhajma za overu evropskog proleća (18.55, RTS 1)

Izvor: RTS, 03.Dec.2020, 09:06

Fudbaleri Crvene zvezde igraju večeras u Beogradu meč petog kola grupe L Lige Evrope protiv nemačkog Hofenhajma koji im i matematički može doneti evropsko proleće. Početak je u 18.55, a direktan prenos na Prvom programu RTS-a. . Srpski šampion je u prethodnom kolu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.