Pioli se vraća na klupu Milana

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2020, 19:34

Pioli se vraća na klupu Milana

Trener Milana se oporavio od korona virusa.

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli oporavio se od korona virusa i vodiće ekipu u predstojećoj utakmici protiv Seltika u Ligi Evropa, saopštio je danas njegov klub.

Kako se navodi u saopštenju, Pioli i njegov pomoćnik Đakomo Mureli su na poslednjem testiranju bili negativni na korona virus.

Pioli je bio u izolaciji od 14. novembra, otkako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dobio pozitivne rezultate na testiranju. Bez njega, ekipa je pobedila u dve prvenstvene utakmice i odigrala nerešeno protiv Lila u Ligi Evropa.

Fudbaleri Milana igraju u četvrtak od 18.55 na svom terenu protiv Seltika, utakmicu petog kola Grupe H u Ligi Evropa.

Lil je prvi na tabeli sa osam bodova, Milan ima sedam, Sparta je sakupila šest bodova, dok je Seltik poslednji na tabeli sa jedinim bodom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milanu se vratio trener

Izvor: B92, 02.Dec.2020

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli oporavio se od koronavirusa i vodiće ekipu protiv Seltika u Ligi Evrope, saopštio je njegov klub...Kako se navodi u saopštenju, Pioli i njegov pomoćnik Đakomo Mureli su na poslednjem testiranju bili negativni na koronavirus...Pioli je bio u izolaciji od 14....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.