Izvor: RTS, 03.Dec.2020, 09:06

Zvezda protiv Hofenhajma za overu evropskog proleća (18.55, RTS 1)

Fudbaleri Crvene zvezde igraju večeras u Beogradu meč petog kola grupe L Lige Evrope protiv nemačkog Hofenhajma koji im i matematički može doneti evropsko proleće. Početak je u 18.55, a direktan prenos na Prvom programu RTS-a.
Srpski šampion je u prethodnom kolu u Belgiji nadigrao Gent sa 2:0 i došao veoma blizu nokaut faze najmasovvnijeg evro takmičenja.

Da bi to i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << matematički obezbedili, igračima Dejana Stankovića biće potreban bod, dok ih eventualna pobeda ukljuuje i u trku za prvo mesto u grupi upravo sa večerašnjim rivalom.
To će ipak biti znatno teži zadatak s obzirom da su Nemci slavili u prvom duelu sa 2:0.
"Ja sam realista. Ako treba da dobiješ 3:0, mora da se rizikuje, da se mnogo otvori, svakako idemo na pobedu, iz organizovane igre. Fudbal je čudna igra, nikad ne znaš kako će da se namesti. Bitno je da budemo kompaktni, da pristup 11 momaka i onih sa klupe bude stopostotan, a onda polako, minut po minut", rekao je Stanković u najavi meča. 
Kao i pred put u Gent prošle sedmice, i ovoga puta Crvena zvezda ima puno problema sa sastavom tima. Sigurno neće igrati Katai, Ivanić i Rodić.

"Ne želim da to bude alibi, već ćemo gledati da budemo još jači na terenu. Ne prija kada se iznenada nešto desi, pogotovo pred ovako važnu utakmicu, ali siguran sam da ćemo izvući maksimum. Pokušaćemo to da nadomestimo lepom organizacijom. Ne bih delio ekipu na startere i ostale jer su svi bitni", jasan je Stanković.
Direktan prenos meča sa stadiona ”Rajko Mitić” je u 18.55 na RTS 1, dok tekstualni komentar možete čitati na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Može li ovo proleće na moćnu Zvezdu da zamiriše?

Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2020

Srpski šampion večeras protiv Hofenhajama (18.55) igra za matematički prolaz i potvrdu vrednosti..Od onog mučnog utiska u Tirani, do taktičkog perfekcionizma u Gentu. To je ruta koju je prošla Crvena zvezda tokom ovogodišnje evropske odiseje, na koju nije stavljena tačka, već samo zarez. Posle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zvezda igra za proleće i novi rekord: Protiv Hofenhajma bi mogao da "padne" Milojevićev podvig

Izvor: OkRadio.rs, 03.Dec.2020

Tim Dejana Stankovića osim za veliki rezultatski uspeh, igra i za "istorijske knjige". Crvena zvezda ima još jednu veliku evropsku noć pred sobom. U Beograd je stigao Hofenhajm, a meč 5. kola Lige Evrope biće iz nekoliko razloga izuzetno važan za crveno-bele.   Ekipa Dejana Stankovića može...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.