Tošić na meti Olimpijakosa

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Jun.2012, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić na meti Olimpijakosa

Žele u Crvenoj zvezdi da ga zadrže, ali u slučaju dobre ponude nije isključeno da Duško Tošić dobije „zeleno svetlo” za odlazak.
Kako se saznaje, pre nekoliko dana upravo zbog takve mogućnost u Atini je u tajnosti boravio generalni sekretar crveno–belih, Đorđe Stefanović, jer je navodno Olimpijakos zainteresovan za reprezentativnog defanzivca.
Do dogovora izgleda nije došlo, bar ne u prvi mah, pretpostavlja se delom i zbog činjenice da je grčki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << šampion prvo morao da reši pitanje trenera.
U ponedeljak objavljeno je da će Španca Valverdea na klupi kluba iz Pireja zameniti Portugalac Žardim, pa se sad verovatno čeka njegova procena oko pojačanja i spisak želja.
Moguće je da se Tošić nađe na toj listi, s obzirom da je prilikom nedavnog gostovanja Zvezde na „Karaiskakiju“ na proslavi titule Olimpijakosa skrenuo pažnju njegovih čelnika.
Tim pre što Tošić ima klauzulu u ugovoru po kojoj u slučaju odgovarajuće ponude može da ode sa Marakane. Baš kao što je letos bio slučaj prilikom odlaska u Betis...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Grčka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.