Tomić: Loša treća četvrtina, ne pobeđuje se tako

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Loša treća četvrtina, ne pobeđuje se tako

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da pola sata igre njegovoj ekipi nije bilo dovoljno za pobedu u Andori.

Zvezda je u poslednjih pet utakmica poražena četvrti put, treći put uzastopno. U utorak uveče je bolja bila Andora 91:80.

- Treća četvrtina je bila veoma loša. U prvom poluvremenu smo kontrolisali meč i generalno smo tri četvrtine imali kontrolu, ali je treća deonica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bila veoma loša, sa mnogo izgubljenih lopti. Tada nismo mogli da bilo šta igramo u napadu - rekao je Tomić posle meča.

Majkl Odžo je početkom novembra posle trijumfa nad Cedevitom rekao da je njegova ekipa dobro igrala ceo meč. Ista igra se iz ABA lige u poslednje vreme ne prenosi i na Evrokup, a slično je i sa konstantnošću igre.

- Sve vreme to govorim, da u ovom takmičenju u gostima morate igrati 40 minuta da biste pobedili. Danas smo igrali 30 minuta i izgubili smo u deset minuta treće četvrtine u kojima nismo igrali - istakao je trener crveno-belih.

Zvezdu naredni izazov čeka u regionu, gde za vikend igra protiv Večitog rivala, ekipe Partizana u "Pioniru".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.