EVROKUP: Loše drugo poluvreme koštalo Zvezdu poraza protiv Andore (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROKUP: Loše drugo poluvreme koštalo Zvezdu poraza protiv Andore (FOTO)

Četvrti neuspeh crveno-belih.

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su četvrti poraz u Evrokupu. Andora je savladala Zvezdu sa 91:80 (25:20, 21:27, 25:15, 20:18) i došla do pete pobede, dok su crveno-beli sada pali na treće mesto u grupi.

Poen za poen igralo se u uvodnim minutima meča u Andori, a Zvezda je imala minimalno vođstvo. Domaćin je trojkama preokrenuo rezultat i došao u vođstvo 19:15 tri minuta pre malog odmora, imao u jednom trenutku i šest poena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prednosti da bi na kraju prve četvrtine imao plus pet. Bila su potrebna nepuna dva minuta Zvezdi na startu druge četvrtine da se približi na 27:26, ali je domaćin kontrolisao rezultat i ponovo imao šest poena prednosti 38:32 u 17. minutu pre svega trojkama raspoloženog Albisija koji je pogodio četiri u prvom poluvremenu. Zvzeda je ipak uspela da ode na veliki odmor sa minimalnim vođstvom zahvaljujući sjajnoj igri do tada u napadu neprimetnog Stratosa Perperoglua. Grk je u poslednja dva i po minuta odigrao simultanku i postigao osam poena i uz pomoć Cirbesa i Fajea done opreokret i prednost crveno-belima.

First half in the books@morabancandorra 46

BC Crvena zvezda mts 47

📊 top scorers: Perperoglou 8, Faye 7, @jragz1 6, @Billy_Baron 6 and Zirbes 6 pts#ANDCZV #7DAYSEuroCup #WeAreTheTeam pic.twitter.com/ltGBlqci3v

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) November 20, 2018

Dva minuta u trećoj četvrtini nije bilo poena na obe strane, da bi Cirbes prekinuo post. Za razliku od prvog poluvrmeena, crveno-beli su sada konstantno imali koš prednosti zahvaljujući razigranom Reglandu, dok su domaćini korak održavali preko Albisija i Reglanda. Ponovo je Andori proradio šut za tri poena, Zvezda je veoma loše odigrala završnicu treće četvrtine, što je domaćin maksimalno iskoristio i serijom 11-2 otišo sa devet poena viška pred četvrtu četvrtinu.

Mouhammad Faye with authority!@kkcrvenazvezda | #7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/pG7p3X2X5N

— EuroCup (@EuroCup) November 20, 2018

Poslednju četvrtinu je poenima posle dužeg vremena otvorio Bili Beron, a izabranici Milana Tomića uspeli su da priđu na 73:70 u 34. minutu i tako se u potpunosti vrate u meč. Međutim, domaćin je ponovo pogodio trojku i uspeo da ode na osam poena prednosti, ali je trojku brzo vratio Regland, da bi Albisi pogodio za 80:73 na tri i po minuta do kraja. Zatražio je Tomić tajm-aut, ali ni to nije pomoglo, pogađali su Vitali i Šurna i Andora je došla do prve dvocifrene prednosti na meču 84:73 u 38. minutu, a to se ispostavilo kao dovoljno za trijumf protiv crveno-belih.

ANDORA - CRVENA ZVEZDA

DVORANA: Poliesporti Andora.

SUDIJE: Hristodulu, Baunis, Tepenije.

GLEDALACA: 2.500.

ANDORE: Luz, Stević, Albisi, Henton, Dijane, Šurna, Kolom, Jelinek, Apšo, Enis, Vitington, Vitali.

CRVENA ZVEZDA: Regland, Čović, Perperoglu, Nenadić, Lazić, Faje, Beron, Dobrić, Ristić, Simanić, Cirbes, Odžo.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TOMIĆEVE REČI SVE GOVORE: Zvezdin trener jasno rekao gde su grešili njegovi igrači

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018

Andora savladala crveno-bele...Andora je iskoristila očiglednu krizu Crvene zvezde u Evrokupu i u osmom kolu savladala šampiona Srbije i tako ga spustila na treće mesto u grupi. Crveno-beli su odigrali loše drugo poluvrmee, naročito poslednju četvrtinu što ih je i koštalo poraza...EVROKUP: Loše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.