Tomić: Imamo problema, biće teško u Laktašima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Imamo problema, biće teško u Laktašima

Košarkaši Crvene zvezde gostuju sutra Igokei u Laktašima sa željom da nastave impresivan niz i zabeleže 15. uzastopni trijumf od starta ABA lige.

"Novo gostovanje za nas nakon Novog Mesta i Malage. Još jedna teška utakmica jer neću moći da računam na Lazića, Cirbesa, Beron je takođe rovit. Imamo problema, ali i obavezu da odigramo dobro, skoncentrisano, bez praznog hoda. Igokea je promenila trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (Dragan Nikolić umesto Žarka Milakovića, prim. aut) , menjaju u hodu i sigurno će reagovati nakon poraza u Podgorici. Ponavljam, moramo čvrsto i dobro da odigramo u odbrani ovaj meč", rekao je Zvezdin trener Milan Tomić za klupski sajt.

Prvotimac crveno-belih Ognjen Dobrić ističe da je tim Igokee u odnosu na meč iz prvog dela sezone u Beogradu značajno izmenjen.

"Otišao je Zubčić, ali stigli su u međuvremenu dobri igrači, Lafajet, Vilijams, sada i Luković. U prošlosti smo igrali dobre utakmice u Laktašima i zato se nadam da će publika imati šta da vidi. Poznato je da Crvena zvezda ima puno navijača u Republici Srpskoj i nadam se da će veliki broj njih doći da nas podrži", rekao je Dobrić.

Utakmice između Igokee i Crvene zvezde igra se u subotu od 17 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.