Igokea čeka Zvezdu i nada se čudu

Izvor: Mondo, 11.Jan.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igokea čeka Zvezdu i nada se čudu

Trener Igokee Dragan Nikolić obećao je da će njegov tim učiniti sve da crveno-belima pomrsi račune i da će pokušati da odigra što bolje.

Košarkaše Igokee u 15. kolu ABA lige čeka težak ispit. U Laktašima gostuje lider regionalnog takmičenja Crvena zvezda, koja je i dalje neporažena-

Trener Igokee Dragan Nikolić  obećao je da će njegov tim učiniti sve da crveno-belima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pomrsi račune i da će pokušati da odigra što bolje.

"Kad Zvezda igra prosečno sve ekipe dobija sa 20 poena razlike, kada malo oduzmu gas dobiju sa deset razlike. Skor Zvezde dovoljno govori o njima, stručni štab odlično radi", rekao je Nikolić.

Igokea posle 14 odigranih kola ima pet pobeda i devet poraza, dok su crveno-beli i dalje bez poraza.

"Obavešteni smo da imaju određenih problema s povredama što me ne raduje. Mi se spremamo kao da oni dolaze u punom sastavu, ali moramo znati da pojedincima koji imaju manju minutažu ovaj meč će biti velika prilika da se dokažu", rekao je Nikolić.

"Mi gledamo ipak naše dvorište, izmenili smo tim u poslednjoj nedelji. Pokušaćemo da odigramo što bolji meč, da pokažemo čvrstinu i videćemo za šta će to biti dovoljno", dodao je on.

Utakmice se igra u subotu od 17.00.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAGAN NIKOLIĆ: Kad Zvezda igra prosečno dobija sa 20 poena

Izvor: Kurir, 11.Jan.2019

Trener košarkaša Igokee Dragan Nikolić rekao je danas da se njegova ekipa za predstojeći meč protiv Crvene zvezde sprema kao da lider ABA lige u Laktaše stiže u najjačem sastavu i da će pokušati da odigra što bolje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.