Tomić: Budućnost favorit; Beron: Biće drugačije...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Budućnost favorit; Beron: Biće drugačije...

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić prepustio je Budućnosti ulogu favorita u derbiju ABA lige u Beogradu.

Mohamed Faje nije potpuno spreman, dok je Aleksa Radanov iskreno zglob na treningu, ističe Tomić.

"Daćemo sve od sebe, ali moramo da odigramo pametno svih 40 minuta i uz pomoć navijača dobijemo ovu utakmicu", rekao je trener crveno-belih.

Američki košarkaš Bili Beron dodaje da veoma respektuje ekipu iz Podgorice.

"Budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je dobar tim, sastavljen od puno iskusnih stranaca, od kojih su pojedini imali zapažene uloge i u NBA ligi. Nema sumnje da nas očekuje težak posao, posebno jer sada već imaju i određeno iskustvo igranja u Evroligi, ali se i bore za što bolju poziciju na tabeli, posebno nakon dva poraza u Zagrebu i Novom Mestu. Moramo dobro da se pripremimo i odigramo čvrstu utakmicu kako bismo godinu završili pobedom. Biće nam treći međusobni meč ove sezone, ali su znatno izmenili sastav, doveli još kvalitetnih i iskusnih igrača, tako da će biti potpuno drugačije", rekao je Beron.

Utakmica 13. kola ABA lige Crvena zvezda - Budućnost igra se sutra od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomić: Doveli su Bitadzea i Kola, Budućnost je favorit protiv nas

Izvor: B92, 29.Dec.2018

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da je Budućnost po svom kvalitetu evroligaška ekipa i da je favorit u predstojećoj utakmici..."Očekuje nas još jedan derbi ABA lige, protiv ekipe koja je evroligaška po svom kvalitetu, što se tiče stranaca, kao i domaćih igrača",...

Nastavak na B92...

Tomić o Budućnosti: Imaju visoke ambicije sa novim igračima

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2018

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da je Budućnost po svom kvalitetu evroligaška ekipa i da je favorit u predstojećoj utakmici...– Očekuje nas još jedan derbi ABA lige, protiv ekipe koja je evroligaška po svom kvalitetu, što se tiče stranaca, kao i domaćih igrača – rekao je Tomić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.