Tomić: Budućnost favorit; Beron: Biće drugačije...

Izvor: RTS, 29.Dec.2018, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Budućnost favorit; Beron: Biće drugačije...

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić prepustio je Budućnosti ulogu favorita u derbiju ABA lige u Beogradu. Duel u hali „Aleksandar Nikolić“ igra se u nedelju od 19.00 časova.
"Očekuje nas još jedan derbi ove sezone u ABA ligi, protiv ekipe koja je evroligasaka po kvalitetu, što se tiče stranaca i domacih igrača. Dovođenjem trojice novih, od koji je Bitadze prospekt za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << NBA, Kol bivši NBA igrač i Bela pokazali su da su njihove ambicije izuzetno visoke. Ne treba zaboraviti da su pobeđivali Baskoniju, CSKA i Barselonu, i zato su uzimajući sve u obzir favoriti u ovoj utakmici", rekao je Tomić za klupski sajt.

Mohamed Faje nije potpuno spreman, dok je Aleksa Radanov iskreno zglob na treningu, ističe Tomić.
"Daćemo sve od sebe, ali moramo da odigramo pametno svih 40 minuta i uz pomoć navijača dobijemo ovu utakmicu", rekao je trener crveno-belih.
Američki košarkaš Bili Beron dodaje da veoma respektuje ekipu iz Podgorice.
"Budućnost je dobar tim, sastavljen od puno iskusnih stranaca, od kojih su pojedini imali zapažene uloge i u NBA ligi. Nema sumnje da nas očekuje težak posao, posebno jer sada već imaju i određeno iskustvo igranja u Evroligi, ali se i bore za što bolju poziciju na tabeli, posebno nakon dva poraza u Zagrebu i Novom Mestu. Moramo dobro da se pripremimo i odigramo čvrstu utakmicu kako bismo godinu završili pobedom. Biće nam treći međusobni meč ove sezone, ali su znatno izmenili sastav, doveli još kvalitetnih i iskusnih igrača, tako da će biti potpuno drugačije", rekao je Beron.
Utakmica 13. kola ABA lige Crvena zvezda - Budućnost igra se u nedelju od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Aleksandar Džikić više nije trener Budućnosti

Izvor: Beta, 29.Dec.2018

Košarkaški klub Budućnost objavio je danas da Aleksandar Džikić više nije trener crnogorske ekipe."Budućnost se u prethodnom periodu suočila sa svim izazovima koje sa sobom nosi zahtevno učešće u Evroligi, kao i ABA ligi. Imajući u vidu da je iza nas turbulentan period koji nisu pratili očekivani...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.