Tomane bi da podigne Marakanu na noge

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomane bi da podigne Marakanu na noge

Revanš susret između Crvene zvezde i Jang Bojsa predstavlja veliki ispit za izabranike Vladana Milojevića jer bi u slučaju pozitivnog rezultata crveno-beli ponovo zaigrali u Ligi šampiona. Portugalski napadač Tomane je sve bolji i mogao bi da počne utakmicu u utorak (21 čas).  Ulaznice za utakmicu su već rasprodate, a pune tribine dodatno motivišu pojačanje iz portugalske Tondele.
Kvota u kladionici MaxBet da će >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Crvena zvezda da postigne bar dva gola protiv Jang Bojsa je 2.20.
Od kada sam došao u Beograd, iz dana u dan sam sve više impresioniran podrškom naših navijača. Znam da su ulaznice već prodate, i da ćemo igrati pred punim tribinama, što uvek predstavlja dodatni motiv za dokazivanjem. Euforija među navijačima utiče dobro na mene, i srećan sam što sam deo takve sportske priče. Analizirali smo protivnika, znamo koje su im vrline i mane i verujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat – rekao je Tomane
Portugalac ističe da su svi u klubu svesni važnosti utakmice protiv Jang Bojsa, ali da šef stručnog štaba utiče na to da fudbaleri ne osećaju pritisak.
Na svakom koraku se govori o Zvezdi, i svi znamo koliko je ova utakmica bitna. Imamo šansu da drugu godinu zaredom uđemo u Ligu šampiona, i daćemo sve od sebe da tu mogućnost iskoristimo. Šef nam stalno ponavlja da treba da budemo fokusirani, i da na terenu sprovodimo ono što radimo na treninzima, te da ukoliko to ispoštujemo, sigurno ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Veruje u nas i to nam mnogo znači.
Osvrnuo se i na pogodak za pobedu koji je postigao protiv Spartaka i istakao da svakom napadaču golovi najviše znače.
Naknadno sam se priključio ekipi, ali vrlo brzo sam se prilagodio i ušao u formu. Znače nam utakmice u domaćem prvenstvu, i presrećan sam što sam postigao prvenac u Zvezdinom dresu. Moj posao je da dajem golove, i potrudiću se da ih bude što više. Voleo bih da budem strelac u utorak i da podignem ceo stadion na noge. Ipak, najbitnije je da ekipa odigra dobro i da prođemo dalje – zaključio je Tomane.
U grotlu Marakane biće i “šačica” Švajcaraca


The post Tomane bi da podigne Marakanu na noge appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomane: Euforija među navijačima dobro utiče na mene

Izvor: B92, 26.Avg.2019

Napadač Crvene zvezde Tomane rekao je da će ekipa dati sve od sebe da se drugu godinu zaredom plasira u grupnu fazu Lige šampiona.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.