Tomane ima jednu želju, da u utorak podigne celu Marakanu na noge!

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomane ima jednu želju, da u utorak podigne celu "Marakanu" na noge!

Portugalac se oporavio od povrede i polako pokazuje da bi mogao da bude veliko pojačanje.

Sutra je veliki dan za fudbalere Crvene zvezde, dočekaće pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić" ekipu Jang Bojsa u revanš susretu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Nakon 2:2 u Bernu, Zvezda ima dobru šansu da drugu godinu zaredom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izbori plasman u grupnu fazu Lige šampiona, što bi zaista bio sjajan uspeh.

Za sajt kluba uoči važnog susreta govorio je i novajlija Tomane, koji je ovog leta stigao na "Marakanu" iz portugalske Tondele.

Najpre ga je mučila povreda, ali se oporavio, protiv Spartaka u Subotici je ubeležio gol i asistenciju, ostavio je i dobar utisak u Bernu u poslednjih 20ak minuta.

Mogao bi da zaigra i u utorak, a u razgovoru za sajt Zvezde istakao je će mu pune tribine biti dodatni motiv.

"Od kada sam došao u Beograd, iz dana u dan sam sve više impresioniran podrškom naših navijača. Znam da su ulaznice već prodate, i da ćemo igrati pred punim tribinama, što uvek predstavlja dodatni motiv za dokazivanjem. Euforija među navijačima utiče dobro na mene, i srećan sam što sam deo takve sportske priče. Analizirali smo protivnika, znamo koje su im vrline i mane, i verujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat", rekao je Tomane.

Dodao je Portugalac i da se na svakom koraku priča o Zvezdi, kao i da mu mnogo znači podrška trenera Milojevića.

"Na svakom koraku se govori o Zvezdi, i svi znamo koliko je ova utakmica bitna. Imamo šansu da drugu godinu zaredom uđemo u Ligu šampiona, i daćemo sve od sebe da tu mogućnost iskoristimo. Šef nam stalno ponavlja da treba da budemo fokusirani, i da na terenu sprovodimo ono što radimo na treninzima, te da ukoliko to ispoštujemo, sigurno ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Veruje u nas i to nam mnogo znači", dodao je napadač Crvene zvezde.

Za kraj, govorio je i o svom odličnom nastupu u Subotici, a istakao je i da mu je želja da u utorak podigne čitav stadion na noge.

"Naknadno sam se priključio ekipi, ali vrlo brzo sam se prilagodio i ušao u formu. Znače nam utakmice u domaćem prvenstvu, i presrećan sam što sam postigao prvenac u Zvezdinom dresu. Moj posao je da dajem golove, i potrudiću se da ih bude što više. Voleo bih da budem strelac u utorak i da podignem ceo stadion na noge. Ipak, najbitnije je da ekipa odigra dobro i da prođemo dalje", zaključio je portugalski fudbaler.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomane: Hoću da podignem Marakanu na noge

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2019

Gol protiv Spartaka i vrlo pozitivan utisak u prvom meču u Bernu. To je učinak Portugalca Tomanea u dosadašnjem mandatu u Crvenoj zvezdi. Nije mnogo igrao zbog povrede, ali je nagovestio da bi mogao da bude veliko pojačanje, možda i skriveni adut za sutrašnji duel. "Od kada sam došao u Beograd,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zvezda pred punim tribinama dočekuje Jang bojs

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Avg.2019, 08:24

​Vatrena atmosfera koju će napraviti 50.000 navijača biće sigurno motiv više fudbalerima Crvene zvezde, koji večeras od 21 čas dočekuju Jang bojs u revanš meču plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.