To će biti ključno protiv Albe VIDEO

Izvor: B92, 13.Dec.2023, 20:02

"To će biti ključno protiv Albe" VIDEO

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac rekao je da je cilj pobeda protiv Albe.

Zvezda u 14. kolu Evrolige dočekuje berlinski tim od 19 sati u Štark areni.

"Očekujemo tešku utakmicu, znamo da je Alba bila nezgodan rival do sada. Nadamo se pobedi, svesni smo važnosti pobede i spremi ih dočekujemo", rekao je Davidovac.

Crveno-beli ovaj susret dočekuju posle dva tesna poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od Valensije i Baskonije

"Ove sezone smo imali dosta tesnih poraza, znamo da je teško kad se tako izgubu. Tempo je nezgodan, idemo dalje. Loše smo ušli u obe utakmice, treba da budemo bolji na početku i da nametnom ritam na startu. To će biti ključ", poručio je Davidovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolomboj pred Albu: Utakmica koju moramo da dobijemo VIDEO

Izvor: B92, 13.Dec.2023

Jedan od najboljih igrača Crvene zvedze ove sezone Džoel Bolomboj kaže da ekipa mora izaći na teren protiv Albe, odigrati najbolje što može i pobediti...Zvezda u četvrtak od 19 sati igrač meč 14. kola Evrolieg protiv poslednjeplasirane ekipe takmičenja...Berlinski sastav dolazi na noge crveno-belima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.