Terzić priznao da je ušao u sudijsku svlačionicu u Kruševcu (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 15.Sep.2014, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić priznao da je ušao u sudijsku svlačionicu u Kruševcu (VIDEO)

Delegat na utakmici u Kruševcu između Napretka i Crvene zvezde, Dragan Denčić, optužio je vršioca dužnosti generalnog sekretara crveno-belih Zvezdana Terzića da je verbalno napao sudiju Dejana Santrača i njegove pomoćnike. Posle sednice Upravnog odbora Zvezde, Terzić je ispričao svoju verziju događaja u Kruševcu.

- Tačno je da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ušao u svlačionicu i razbio flašicu vode, mada je bila plastična. Posle toga sam čestitao sudijama na odlično odrađenom poslu - kazao je Terzić, a na pitanje da li će podneti ostavku na mesto predsednika Zajednice Superlige, kao što je Tomislav Karadžić tražio, je rekao:

- Razgovaraću narednih dana sa kolegama u Zvezdi o toj temi i procenićemo da li je potrebno da se povučem sa te funkcije.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Delegat meča Napretka i Zvezde promenio priču: Terzić nije vređao sudije, samo je bacio flašu

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2014, 09:39

Posle utakmice Napretka i Crvene zvezde delegat Dragan Denčić je u izveštaju sa utakmice napisao da je Zvezdan Terzić „provalio u sudijsku svlačionicu“ i „verbalno napao sudije“, ali je sada promenio priču i u izveštaju disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije je bio blaži sa korišćenjem...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.