TURKE ČEKA PAKAO: Traži se karta više za Galatu!

Izvor: Kurir, 14.Jan.2013, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURKE ČEKA PAKAO: Traži se karta više za Galatu!

Kod navijača Zvezde vlada veliko interesovanje za meč sa turskim timom

BEOGRAD - Veliko interesovanje navijača Crvene zvezde vlada za duel drugog kola Top 16 faze Evrokupa između Crvene zvezde i Galatasaraja

Nema nikakve sumnjeda će u Pioniru u sredu biti priređen vrhunski spektakl.

Menadžment Crvene zvezde Telekom pokrenuo je akciju - "Crveno obuci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nek sluti na radost", sa željom da svi koji budu prisutni u hramu košarke na sebi imaju komad crvene odeće, kako bi se kompletne tribine Pionira obojile u crveno.

Na Malom Klemegdanu danas je zabeležena neverovatna gužva. Formirao se ogroman red, svi žele da što pre dođu do ulaznice za ovaj spektakl. Karte se munjevito prodaju i sve ukazuje na to da nas u sredu očekuje fenomenalna slika iz Pionira.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pionir će biti krcat, Delije spremaju spektakl!

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2013

Košarkaši Crvene zvezde su i u dosadašnjem toku sezone imali sjajnu podršku sa tribina, ali utisak je da će, kad je atmosfera u pitanju, duel sa Galatasarajem u drugom kolu Top 16 faze Evrokupa biti nešto posebno.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.