TOMIĆ PRED DERBI: Ko pobedi Barselonu i CSKA... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMIĆ PRED DERBI: Ko pobedi Barselonu i CSKA... (FOTO)

Crveno-beli poštuju Crnogorce.

Derbi 13. kola ABA lige biće odigran u nedelju od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" između Crvene zvezde i Budućnosti. Svoja očekivanja od naredne utakmice izneli su trener crveno-belih Milan Tomić i prvotimac Bili Beron.

PLAKANJE OD SMEHA: Lebron je hteo da surovo zakuca, a onda je naleteo na Jokića! Neuspela osveta za OVAJ GENIJALAN potez Srbina (VIDEO)

PRED MEČ PROTIV BUDUĆNOSTI: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvena zvezda ima VAŽNO obaveštenje (FOTO)

Šef struke tima sa Malog Kalemegdana je rekao da ima manjih kadrovskih problema, a bez obzira na ubedljive trijumfe njegovih izabranika u prvom delu sezone, u "Morači" (71:87) i u ABA Superkupu (89:75), prepustio je ulogu favorita aktuelnom šampionu Jadrana.

- Očekuje nas još jedan derbi u ovoj sezoni ABA lige, protiv ekipe koja je Evroligaška po svom kvalitetu, što se tiče stranaca kao i domaćih igrača. Dovođenjem trojice novih, od koji je Bitadze prospekt za NBA, Kol bivši NBA igrač, Bel pokazali su da su njihove ambicije izuzetno visoke. Ne treba zaboraviti da su pobeđivali u Evroligi Baskoniju, CSKA, Barselonu, i zato su uzimajući sve u obzir favoriti u ovoj utakmici. Imamo manjih problema, Faje još uvek nije potpuno spreman, Radanov je iskrenuo skočni zglob na treningu, i zato ću o 12 igrača koji će se naći u protokolu odlučiti neposredno pred utakmicu. Daćemo sve od sebe, ali moramo da odigramo pametno svih 40 minuta , i da uz pomoć naših navijača želimo da dobijemo ovu utakmicu - rekao je Tomić.

🏀 Crvena zvezda mts - @KKBuducnostVOLI

🗓️ nedelja, 30.12.

🕖 19:00

Izjave trenera Milana Tomića i @Billy_Baron možete pronaći na sajtu kluba: https://t.co/Cif6ickxQ6#kkcz #Zvezdas #WeAreTheTeam pic.twitter.com/Zw02U1LjSX

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) 29. децембар 2018.

Jedan od najboljih pojedinaca u ekipi Crvene zvezde ove sezone je svakako Bili Beron, koji veruje da će predstojeća utakmica sa Podgoričanima biti mnogo teža nego prethodne dve ove sezone.

- Očekuje nas dobra utakmica protiv rivala koji se kao i mi bori za vrh tabele. Budućnost je dobar tim, sastavljen od puno iskusnih stranaca, od kojih su pojedini imali zapažene uloge i u NBA ligi. Sa druge strane, "domaći" igrači su reprezentativci i nema sumnje da nas očekuje težak posao, posebno jer sada već imaju i određeno iskustvo igranja u Evroligi, ali se i bore za što bolju poziciju na tabeli, posebno nakon dva poraza u Zagrebu i Novom Mestu. Sa druge strane, znamo šta je naš posao, dobro smo trenirali ove nedelje, i moramo dobro da se pripremimo i odigramo čvrstu mušku utakmicu, kako bi godinu završili pobedom. Ovo će nam biti treći meč ove sezone, ali su znatno izmenili sastav, doveli još kvalitetnih i iskusnih igrača, tako da će ova utakmica biti potpuno drugačija od prethodnih - poručio je Beron.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar.

For SI!! Wowwww

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Feb 19, 2018 at 7:34pm PST

Bod goals

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Nov 21, 2017 at 11:19am PST

The sock tan and Beats are on point for grass szn

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Jun 16, 2018 at 6:55pm PDT

Genie is so hot😍🔥running from the storm haha

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Dec 12, 2015 at 10:32pm PST

Good girl 😈

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Nov 5, 2017 at 11:50am PST

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEĆE U KINU: Reprezentativac Srbije ODBIO platu od 20.000.000 EVRA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2018

Nije sve u parama...Reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović odbio je da pojača kinesk Guangdžou Evergrande...PLAKANJE OD SMEHA: Lebron je hteo da surovo zakuca, a onda je naleteo na Jokića! Neuspela osveta za OVAJ GENIJALAN potez Srbina (VIDEO)..IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Reprezentativac Srbije doživeo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

REŠENO JE: Evo ko će voditi Budućnost protiv Zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2018

Sve je poznato...Budućnost se dan pred gostovanje Crvenoj zvezdi rastala sa dosadašnjim trenerom Aleksandrom Džikićem, a poznato je ko će ekipu voditi na meču u Pioniru. Na klupi šampiona ABA lige će sedeti Džikićev pomoćnik Đorđe Adžić...PLAKANJE OD SMEHA: Lebron je hteo da surovo zakuca,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.