Šved pohvalio Zvezdu i Gavrilovića: Mogu da pobede svakoga VIDEO

Izvor: B92, 01.Nov.2019, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šved pohvalio Zvezdu i Gavrilovića: Mogu da pobede svakoga VIDEO

Košarkaš Himkija Aleksej Šved pohvalio je Crvenu zvezdu i njenog trenera na dobro odigranoj utakmici.

Šved i Himki doživeli su poraz od Zvezde rezultatom 90:78 u šestom kolu Evrolige.

Šved i strateg crveno-belih Andrija Gavrilović su sarađivali u Himkiju jedno vreme.

"Radio sam sa njim pre pet godina i večeras je stvarno dobro odradio svoj posao. Oni su bili požrtvovaniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od nas i odigrali stvarno dobro večeras", izjavio je Šved.

Rus je pohvalio atmosferu u "Pioniru" i istakao da Zvezda može da pobedi svakoga.

"Oni uvek igraju dobro kod kuće, pre svojim navijačima. Kad kod treba da dođem ovde znam da me očekuje teška utakmica. Danas su nam pokazali da mogu da pobede svakoga. Veoma je dobar tim, a ja sam uvek srećan kada dođem ovde da igram", istakao je ruski reprezentativac.
Pogledaj vesti o: Gavrilovići,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šved oduševljen Gavrilovićem!

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2019

Nekada su sarađivali, a večeras su bili na različitim stranama...Velika zvezda ruske košarke Aleksej Šved večeras nije imao svoje veče...Zaustavljen je u potpunosti, postigao je samo 13 poena što je za njega ispod svakog proseka, posebno zbog činjenice da je šutirao trojke 0/6...On je posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.