Šved oduševljen Gavrilovićem!

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2019, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šved oduševljen Gavrilovićem!

Nekada su sarađivali, a večeras su bili na različitim stranama.

Velika zvezda ruske košarke Aleksej Šved večeras nije imao svoje veče.

Zaustavljen je u potpunosti, postigao je samo 13 poena što je za njega ispod svakog proseka, posebno zbog činjenice da je šutirao trojke 0/6.

On je posle utakmice pohvalio trenera Crvene zvezde Andriju Gavrilovića.



"Radio sam sa njim pre pet godina i večeras je stvarno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobro odradio svoj posao. Oni su bili požrtvovaniji od nas i odigrali stvarno dobro večeras"
, istakao je igrač koji je prva zvezda ovog tima.

Nije prvi put da čujemo da igrači jedva čekaju da dođu u Beograd.

"Oni uvek igraju dobro kod kuće, pred svojim navijačima. Kad god treba da dođem ovde znam da me očekuje teška utakmica. Danas su nam pokazali da mogu da pobede svakoga. Veoma je dobar tim, a ja sam uvek srećan kada dođem ovde da igram", rekao je Aleksej Šved.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda,   Gavrilovići

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.