Sumnjali ste u Boaćija? Trebalo mu je samo tri minuta, Sever proključao! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sumnjali ste u Boaćija? Trebalo mu je samo tri minuta, Sever ''proključao''! (video)

Zvezda vodi!

Sjajan početak Crvene zvezde u večerašnjem revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona!

Tim Vladana Milojevića je od prvog zvižduka sudije krenuo da ''plete mrežu'' oko kaznenog prostora Suduve i već u četvrtom minutu meča mreža gostiju se zatresla.

Ben je sa dvadesetak metara lepo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pronašao Boaćija u kaznenom prostoru, a napadač Crvene zvezde je snažnim udarcem iskosa sa desne strane pod prečku doveo crveno-bele u vođstvo - 1:0.

Mnogi su večeras sumnjali u Boaćija posle informacije da je Tomane povređen, ali i zbog neefikasnosti u prvom meču, ali fudbaler iz Gane je odmah potvrdio da Zvezdini navijači nemaju razloga za brigu zbog njegove forme.

U prilogu pogledajte i deo atmosfere sa severne tribine.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme - Gde je stala ''Čuka'' nastavila Zvezda, prelepo srpsko veče u Evropi! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019

Čukarički ranije večeras deklasirao Banants u Jermeniji, Crvena zvezda već u prvom poluvremenu obavila veliki deo posla protiv Suduve...Posle prvog poluvremena, uz veliku podršku navijača sa tribina, Crvena zvezda protiv Suduve vodi sa 2:0 i na odličnom je putu da se plasira u drugo kolo kvalifikacija...

Nastavak na Sportske.net...

Brutalan start Marka Gobeljića! FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 16.Jul.2019

Revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Suduve je obeležio i katastrofalan potez beka beogradskog kluba Marka Gobeljića...U momentu kada je njegov tim imao dva gola prednosti, a ni na vidiku nije bilo da će protivnik zapretiti, on se odlučio na pogibeljan klizeći start...Žrtva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.