Poluvreme - Gde je stala Čuka nastavila Zvezda, prelepo srpsko veče u Evropi! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Gde je stala ''Čuka'' nastavila Zvezda, prelepo srpsko veče u Evropi! (video)

Čukarički ranije večeras deklasirao Banants u Jermeniji, Crvena zvezda već u prvom poluvremenu obavila veliki deo posla protiv Suduve.

Posle prvog poluvremena, uz veliku podršku navijača sa tribina, Crvena zvezda protiv Suduve vodi sa 2:0 i na odličnom je putu da se plasira u drugo kolo kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona. Podsetimo, prvi meč u Litvaniji završen je bez golova, 0:0.

Posle nešto više od tr minuta igre Zvezda je večeras ''načela'' goste. Ben i Boaći su odlično sarađivali, a na kraju Boaći iskosa sa desne strane snažnim i preciznim udarcem šalje loptu pod prečku - 1:0!

Suduva je prvi put pripretila u 16. minutu, posle centaršuta sa leve strane, Gotal i Topčagić su se našli ispred Borjana, Topčagić je samo zuakačio tu loptu, ali nekontrolisano i ona je završila daleko pored gola.

Ali, nije bilo prevelike opasnosti po Zvezdin gol tokom prvog poluvremena, dok na drugoj strani, na isteku prvih pola sata igre, srpski šampion stiže i do drugog gola. Opet je Ben bio pokretač, opet saradnja sa Boaćijem koji prosleđuje do Marina, a Zvezdin kapiten preciznim udarcem pogađa za 2:0.

Moglo je na poluvremenu da bude i ubedljivije, da je Boaći iskoristio još jednu odličnu šansu, kada je golman gostiju Kardum, uz pomoć stative uspeo da sačuva mrežu.

-

Bolje smo odigrali prvo poluvreme tamo nego sad, ali sad smo postigli 2 gola oz dva suta i to je najvaznije.#fkcz

— Žarko Đuričić (@DjuricicZarko) July 16, 2019 -

Лепо је гледати овакву Звезду која се бори на терену. Види се да су севале ћушке #fkcz

— Kαƚʝα13 (@katja13k) July 16, 2019 -

Marin je dr #fkcz

— STEVA ⭐⭐⭐ (@StivenSteva) July 16, 2019 -

Маринове асиcтенције су као Теодосићеве- без гледања #fkcz

— Зоки (@ds_89_) July 16, 2019 -

Velika razlika u kvalitetu napada i odbrane. To brine. #fkcz

— Док Холидеј (@R_Vukovic) July 16, 2019
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gotovo na Farskim Ostrvima, Zvezda već zna sledećeg rivala! Riski se nameće!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019

Nadamo se da je i na ''Marakani'' sve već rešeno...Dok ovo pišemo, početak je drugog poluvremena između Crvene zvezde i Suduve, srpski šampion vodi sa 2:0 i ima rezultat koji ga vodi u drugo kolo kvalifikacija...A tamo Zvezdu već čeka finski HJK Helsinki, koji je prvi meč protiv HB Toršavna...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.